Έλενα Τσαγκρινού: Aν δεν χώριζε με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα έφευγε από τους Otherview; Έλενα Τσαγκρινού: Aν δεν χώριζε με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα έφευγε από τους Otherview; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Τσαγκρινού: Aν δεν χώριζε με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα έφευγε από τους Otherview;

Έλενα Τσαγκρινού: Aν δεν χώριζε με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα έφευγε από τους Otherview;
Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 24. Κι όμως, δεν φοβάται να πάρει ρίσκο και να κυνηγήσει το δικό της όνειρο.
Η Έλενα Τσαγκρινού κάνει καινούρια αρχή στη δισκογραφία (πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε από την Panik Records το πρώτο της single ως σόλο τραγουδίστρια), αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού δηλώνει και πάλι ελεύθερη.
«Πάμε απ’ την αρχή» είναι και ο τίτλος του πρώτου σου single.
Το περίμενα πώς και πώς. Ήθελα να βγάλω ένα τραγούδι που να με αντιπροσωπεύει. Όταν είσαι μέλος ενός συγκροτήματος, τα «θέλω» σου μοιράζονται. 
Τώρα είχα να σκεφτώ μόνο τι θέλω εγώ. Συστήνομαι ξανά στον κόσμο. Έχουν μία ξεκάθαρη προσωπικότητα μπροστά τους, την οποία πριν δεν έβλεπαν γιατί καλυπτόμουν με έναν τρόπο από το γκρουπ.
Μπορεί τα «θέλω» να μη μοιράζονται, όμως το ίδιο συμβαίνει με την αγωνία και το ρίσκο. Σωστά;
Η αγωνία, το στρες και το ρίσκο πολλαπλασιάζονται. Όμως αυτά τα πέντε χρόνια που ήμουν στους OtherViewέχω κάνει σημαντική προετοιμασία. 
Πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, live εμφανίσεις. Έμαθα να μη με κουράζει η νύχτα, γιατί είναι κάτι αρκετά δύσκολο, που στην αρχή δεν μου έβγαινε τόσο καλά.
Όταν έγινες μέλος των OtherView, ήσουν μόλις 19 χρόνων.
Ναι, και παρότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμη, τα παιδιά με έριξαν στα βαθιά. Έτσι αντιμετώπισα καταστάσεις onstage που με έχουν κάνει να νιώθω σίγουρη. 
Αν δεν είχα αυτή την εμπειρία, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα σήμερα. Θα ένιωθα μεγαλύτερη ανασφάλεια.
Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγεις από το συγκρότημα;
Συνήθως δεν κάνω κάτι τυχαία. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθεί σωστά μία κατάσταση στη ζωή μου, πριν όμως επέλθει φθορά. Ολοκλήρωσα πέντε χρόνια συνεργασίας με τους OtherView και έληξε το συμβόλαιό μας. 
Μετά άρχισα να σκέφτομαι πώς θέλω να προχωρήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, και έτσι δεν φοβήθηκα να φύγω από την προστασία του συγκροτήματος.
Πιστεύεις ότι, αν δεν είχες χωρίσει με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα είχες πάρει την απόφαση να φύγεις;
Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν φύγω από το συγκρότημα. Μπορώ να σου πω ότι είναι σαν να ήταν για να συμβεί όλο αυτό. Έφτασε στο τέλος και επαγγελματικά και προσωπικά.
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Τσαγκρινού: Aν δεν χώριζε με τον Βασίλη Κουμεντάκο, θα έφευγε από τους Otherview;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3696681449209938209
Σχόλια
item