Γεννηματά: O Μοσκοβισί φεύγει, εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό Γεννηματά: O Μοσκοβισί φεύγει, εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεννηματά: O Μοσκοβισί φεύγει, εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό

Γεννηματά: O Μοσκοβισί φεύγει, εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό

Τη μη περικοπή των συντάξεων που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ζήτησε από τον αξιωματούχο της ΕΕ η Φώφη Γεννηματά. 

«Εξήγησα στον κ. Μοσκοβισί ότι με αυτή την αναιμική ελάφρυνσή του χρέους και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ναρκοθετείται η αναπτυξιακή προοπτική και φτωχοποιούνται ακόμα περισσότερο οι Έλληνες» τόνισε σε δηλώσεις της αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «να ξεκαθαρίσει τη θέση της άμεσα ώστε να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση να παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων». 


«O κ. Μοσκοβισί φεύγει εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό, με μνημόνιο διαρκείας» προσέθεσε με νόημα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Η κυρία Γεννηματά έκανε δώρο και μία παιδική κορνίζα στον κ. Μοσκοβισί, καθώς ο επίτροπος της ΕΕ έγινε πρόσφατα πατέρας. 

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«O κ. Μοσκοβισί φεύγει εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό, με μνημόνιο διαρκείας.

Εξήγησα στον κ. Μοσκοβισί ότι με αυτή την αναιμική ελάφρυνσή του χρέους και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, ναρκοθετείται η αναπτυξιακή προοπτική και φτωχοποιούνται ακόμα περισσότερο οι Έλληνες.

Ζήτησα τη μη περικοπή των συντάξεων που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση.
Η Επιτροπή να ξεκαθαρίσει τη θέση της άμεσα ώστε να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση να παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων».
Epirusblog Gr
5 of 5
Γεννηματά: O Μοσκοβισί φεύγει, εμείς όμως μένουμε με τη θηλιά στο λαιμό
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4686920797793771655
Σχόλια
item