Στη Μύκονo για διακοπές η Paris Hilton! Στη Μύκονo για διακοπές η Paris Hilton! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Μύκονo για διακοπές η Paris Hilton!

Στη Μύκονo για διακοπές η Paris Hilton!


Στην Μύκονο βρίσκεται η Paris Hilton με την κάμερα του Mykonos Live TV να καταγράφει την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού. 

Η διάσημη κληρονόμος, η οποία φορούσε μαύρη φόρμα, σκούρα γυαλιά ηλίου, καπέλο και από πάνω την κουκούλα από την φόρμα της όχι μόνο δεν κρύφτηκε από τους παπαράτσι, αλλά χαιρέτησε και την κάμερα έξω από το πολυτελές τζιπ που την παρέλαβε από τον αερολιμένα με προορισμό πολυτελές κατάλυμα. 

Είναι η τέταρτη φορά που η Αμερικανίδα celebrity επισκέπτεται την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων.

Η Paris Hilton αφίχθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όχι κατεβαίνοντας από την σκάλα κάποιου λίαρ τζετ αλλά με προγραμματισμένη πτήση της Aegean μαζί με ένα βουνό από βαλίτσες, τον σύντροφο της και την ηθοποιό Κρίς Ζίλκα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 20 καρατιών αξίας δυο εκατομμυρίων δολερών, δώρο του συντρόφου της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στο πλευρό της βρίσκονταν θηριώδεις σωματοφύλακες και το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου στο οποίο θα φιλοξενηθεί για όσο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο. Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ο γενναιόδωρος χαρακτήρας της, αφού όσοι την εξυπηρέτησαν τους μοίρασε φιλοδωρήματα.


Epirusblog Gr
5 of 5
Στη Μύκονo για διακοπές η Paris Hilton!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5425817250354167231
Σχόλια
item