Naomi Campbell: Τα μυστικά της για να παραμένει αδύνατη και με λαμπερό δέρμα στα 48 της (ναι, τόσο είναι)

Naomi Campbell: Τα μυστικά της για να παραμένει αδύνατη και με λαμπερό δέρμα στα 48 της (ναι, τόσο είναι)
Η Naomi Campbell (γνωστή και ως μαύρη γαζέλα) ακόμα και στα 48 της χρόνια διατηρεί το σώμα της εντυπωσιακά καλλίγραμμο, σε βαθμό που θα το ζήλευε ακόμα και μία 25χρονη.
Το supermodel που μονοπωλεί το ενδιαφέρον από τα τέλη των ’80s, έχει εμπνεύσει κάθε κορίτσι που λατρεύει τη μόδα, το στιλ, το beauty αλλά και το wellness. 
Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχοντας ποζάρει σε αμέτρητες καμπάνιες και φωτογραφίσεις, η Naomi σίγουρα ξέρει πολλά μυστικά για το πως να διατηρήσει το δέρμα της υγιές και λαμπερό, αλλά και το σώμα της ακριβώς όπως ήταν πριν 20 χρόνια.
Τα μυστικά της; Ξέρουμε ήδη τι γυμναστική κάνει και πως επιλέγει να είναι η διατροφή της για να έχει αυτό το τέλειο, αδύνατο και γραμμωμένο σώμα, καθώς και ένα τόσο νεανικό δέρμα. 
Οκ, μπορεί λόγω γονιδίων να έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι αν ακολουθήσουμε τα… βήματά της!

Κάνει box
Η Naomi έχει αδυναμία στο box γιατί είναι ένα μέσο για να εκτονώσει τα νεύρα της και να γυμναστεί. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι το supermodel είναι αρκετά… ευέξαπτο!
Η μαύρη γαζέλα δεν είναι το πρώτο μοντέλο που ορκίζεται σε αυτό το είδος της γυμναστικής. Ανάμεσα στις fans του box είναι η Adriana Lima, η Gigi Hadid και πολλές ακόμα, και όχι τυχαία! Αυτό το είδος προπόνησης γυμνάζει κάθε σημείο του σώματος, τονώνει του μύες και διπλασιάζει την καύση λίπους.
Αγαπάει το τρέξιμο
Το τρέξιμο είναι διάσημο για τα σημαντικά του οφέλη στον οργανισμό και στο σώμα. Ενισχύει την καρδιά, δυναμώνει τα κόκαλα και τους μύες, βοηθάει στο αδυνάτισμα, και πολλά πολλά ακόμα.
Το μοντέλο θεωρεί το τζόκινγκ ως έναν τρόπο διαφυγής από τα προβλήματα, αλλά και ως ένα τρόπο που θα λύσει άλλα προβλήματα. Τι εννοώ; Η Naomi στη συγκεκριμένη φωτό βρίσκεται στο Μαραθώνιο στη Μόσχα, του οποίου τα κέρδη συγκεντρώθηκαν για άπορα παιδιά.

Δίνει έμφαση στη σωματική δύναμη
Ένα από τα νέα moto στο χώρο του fitness είναι το “Strong is the new skinny”. Το ίδιο πιστεύει και η Naomi, για αυτό δεν χάνει ευκαιρία να μπει στο studio και να τα δώσει όλα. Χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα δουλεύει όλες τις μυικές ομάδες και δεν τη σταματάει κανείς.
Για την ακρίβεια, σπρώχνει βαριά αντικείμενα, χρησιμοποιεί λάστιχα για να γυμνάσει τα πόδια, κάνει προβολές και ταυτόχρονα κάνει ασκήσεις για ώμους – χέρια – πλάτη, και κάνει κοιλιακούς στη ρωμαϊκή καρέκλα. Δεν το λες και εύκολο το πρόγραμμά της…
Γυμνάζεται ακόμα και όταν… δουλεύει!
Το να εργάζεσαι ως μοντέλο δεν είναι εύκολη υπόθεση! Πίσω από το αψεγάδιαστο μακιγιάζ, τα υπέρ-φανταστικά μαλλιά και το τέλειο styling κρύβονται ώρες δουλειάς, υπομονής και κούρασης. Ξέρουμε ότι για να είσαι μοντέλο θα πρέπει να γυμνάζεσαι πολλές ώρες ώστε να έχεις τις τέλειες αναλογίες, αλλά και για να μπορείς να αντεπεξέλθεις στις φωτογραφίσεις.
Η Naomi κάποιες φορές καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και γυμναστική μαζί! Πολλές από τις φωτογραφίσεις που πρωταγωνιστεί περιλαμβάνουν ασκήσεις γυμναστικής, κάτι που σημαίνει ότι: α) πρέπει να κάνει προθέρμανση και εξάσκηση πριν το shooting, β) πρέπει να εκτελεί σωστά τις ασκήσεις όταν ο φωτογράφος πατάει το “κλικ”.
Ψωνίζει φρούτα και λαχανικά
Η σωστή διατροφή είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση, αν θέλεις να έχεις τέλειο σώμα. Το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου θα πρέπει να απαρτίζονται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά που ενυδατώνουν, έχουν λίγες θερμίδες και μπορούν να σε αποτρέψουν από την κατανάλωση γλυκών και λιπαρών τροφών.
Η Naomi τις περισσότερες φορές διαλέγει μόνη της τα φρούτα και τα λαχανικά που θα μπουν σπίτι της, κοιτάει να έχουν ωραίο χρώμα και μυρωδιά για να είναι περισσότερο “θελκτικά”, αλλά και να είναι βιολογικά για μην γεμίζουν με τοξίνες το σώμα και να μην μπλοκάρουν το μεταβολισμό.
epirusblog.gr
5 of 5
Naomi Campbell: Τα μυστικά της για να παραμένει αδύνατη και με λαμπερό δέρμα στα 48 της (ναι, τόσο είναι)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7695617057083607939
item