Τα κορίτσια που πληρώνουν τις διακοπές στη Μύκονο με likes

Τα κορίτσια που πληρώνουν τις διακοπές στη Μύκονο με likes
Ανεβάζουν φωτογραφίες στα προφίλ τους στο Instagram, κερδίζουν χιλιάδες likes και αναγάγουν το χόμπι τους σε επάγγελμα. 

Πρόκειται για κορίτσια και αγόρια που είτε εντοπίζονται από εταιρείες που θέλουν να προβάλλουν μέσω των λογαριασμών τους τα προϊόντα τους είτε προσεγγίζουν οι ίδιοι τις εταιρείες, προτείνοντας επικερδείς συμφωνίες με αντάλλαγμα τα χιλιάδες likes των ακολούθων τους.

Μάλιστα, τα χρηματικά ποσά που δίνονται ως αμοιβή στις instagrammers ίσως δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο της «καλύτερης δουλειάς στον κόσμο», όπως γράφει σε δημοσίευμά του στο «Πρώτο Θέμα».

Για παράδειγμα, η εντυπωσιακή Tamara Kalinic, με τους 153.000 followers που βρέθηκε στα εγκαίνια του Nammos Village, παίρνει αμοιβές που ξεκινούν από τα 10.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν τα 20.000 δολάρια, ανάλογα με τις αναρτήσεις που θα κάνει για όσο διάστημα βρίσκεται στο νησί για λογαριασμό συγκεκριμένης επιχείρησης.

Στο Instagram της υπάρχει φωτογραφία που απέσπασε 30.497 likes, ενώ για ένα δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο στα σκαλιά του εμπορικού κέντρου έλαβε 25.930 likes.
ta




































Αντίστοιχα μεγάλες αμοιβές, ενδεχομένως ακόμη μεγαλύτερες δεδομένου ότι την ακολουθούν 715.000 άνθρωποι, εισπράττει η ξανθιά καλλονή Aggie Lal, η οποία εμφανίζεται στο Instagram και για μια φωτογραφία σε ένα τοιχάκι του Nammos Village πήρε 48.392 likes.
ag




































H Anna Belis με το εξωφρενικό νούμερο των 24.500.000 followers ποζάρει ανέμελα κάτω από μια ταμπέλα με το λογότυπο της επιχείρησης, σχολιάζοντας: «Τρώγε για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, αλλά ντύσου για να ευχαριστήσεις τους άλλους. 

Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για το ξεκίνημα του καλύτερου και μεγαλύτερου καταστήματος στη Μύκονο».
my
epirusblog.gr
5 of 5
Τα κορίτσια που πληρώνουν τις διακοπές στη Μύκονο με likes
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4871181154082389021
item