Πρέβεζα: Ξεκίνησε στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό event

Πρέβεζα: Ξεκίνησε στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό event

Ο λόγος για το 7ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας που διοργανώνει το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου- Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας και της Γ.Γ. Αθλητισμού που ξεκίνησε δυναμικά παρουσία πολλών φίλων του μπάσκετ το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου. 

Το τουρνουά μπάσκετ 3on3 αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και έχει γίνει πλέον θεσμός. 

Στο φετινό τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 106 ομάδες όλων των κατηγοριών, εκ των οποίων 63 ανδρικές , 6 γυναικείες, 6 μίνι αγοριών, 4 προμίνι αγοριών και κοριτσιών, 9 παιδικές και 18 ομάδες οικογενειών. 

Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 6.30μ.μ. στα γήπεδα μπάσκετ του Κολυμβητηρίου "Στάθης Παρούσης", με είσοδο ελεύθερη. 

Παράλληλα με το τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις όπως η ημερίδα για τον αθλητισμό και τον τουρισμό παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού αλλά και προσωπικοτήτων του αθλητισμού που θα βρεθούν στην πόλη μας αυτές τις μέρες. 

Η δεύτερη δράση περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου "Είμαστε Πρωταθλητές» του Βασίλη Σκουντή που είναι αφιερωμένο στον θρίαμβο της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 1987 , που θα γίνει παρουσία και του ίδιου του δημοσιογράφου . 

Επίσης στην πόλη μας για το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Μπόγρης και Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενώ πολλές θα είναι οι καθημερινές εκπλήξεις στη μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκίνησε στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό event
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6443898321728272322
item