Πρέβεζα: "Άνω κάτω" με τους κάδους σκουπιδιών στην παραλιακή - Ζήτησαν και έλαβαν κάδους οι καταστηματάρχες Πρέβεζα: "Άνω κάτω" με τους κάδους σκουπιδιών στην παραλιακή - Ζήτησαν και έλαβαν κάδους οι καταστηματάρχες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: "Άνω κάτω" με τους κάδους σκουπιδιών στην παραλιακή - Ζήτησαν και έλαβαν κάδους οι καταστηματάρχες

Πρέβεζα: "Άνω κάτω" με τους κάδους σκουπιδιών στην παραλιακή - Ζήτησαν και έλαβαν κάδους οι καταστηματάρχες
Τα… πάνω κάτω φαίνεται πως έφεραν οι αποφάσεις σχετικά με τα σκουπίδια στην παραλιακή.
Και αυτό γιατί φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας και συνήθειας εδώ και χρόνια, μιας και κάποιοι πετούσαν όπως νάναι δεκάδες σακούλες σκουπιδιών εκτός κάδων οποιαδήποτε ώρα.
Οι τέσσερις νέοι σιδερένιοι κάδοι, τοποθετήθηκαν αλλά δυστυχώς νωρίς το απόγευμα εχθές οι δύο από αυτούς μετέφεραν τις θεσπέσιες μυρωδιές τους αφού παρέμειναν ανοιχτοί λόγο όγκου σκουπιδιών (πάλι) προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες της πόλης.
Κάποιοι εξακολουθούν να μην συγκινούνται!
Πρέβεζα: Έρχονται καμπάνες για τα σκουπίδια στην παραλιακή - Σπ. Κόκκαλης: "Αυτό το χάλι με τις σακούλες και τα λάδια μας ξεφτιλίζει"
Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες υπήρξαν οι διαμαρτυρίες για την τοποθέτηση επτά κάδων πίσω από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου θα μετέφεραν οι επαγγελματίες τα σκουπίδια τους. Γεγονός που πάγωσε τις ενέργειες αυτές.
Αυτό εξ άλλου ήταν η έσχατη λύση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στον κανονισμό καθαριότητας που σύμφωνα με τον κ. Σαραμπασίνα, αρμόδιο Αντιδήμαρχο, θα εφαρμοστεί άμεσα δίνοντας μια παράταση στους επαγγελματίες να συμμορφωθούν και να μην πετούν σακούλες και λάδια εκτός κάδων.
Νέοι περισσότεροι κάδοι τοποθετήθηκαν στην αρχή του πάρκινγκ στην ντάπια κάτω από το κάστρο του Αγ. Ανδρέα. Ωστόσο ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο αυτοί θα εξυπηρετούν και πόσους επαγγελματίες.
Το αισιόδοξο είναι τέλος πως μετά την δημοσιότητα που πήρε η απόφαση του τμήματος καθαριότητας του Δήμου να πατάξει το φαινόμενο με τα σκουπίδια στην παραλιακή με την επιβολή προστίμων σε όσους δεν συμμορφωθούν, ζητήθηκαν και δόθηκαν από τον Δήμο νέοι μικροί κάδοι σε πολλούς επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης αλλά και του ιστορικού κέντρου.
Οι κάδοι αυτοί θα βγαίνουν αργά το βράδυ στην παραλιακή και στα σημεία εκφόρτωσης απορριμμάτων και θα επιστρέφουν με ευθύνη των ίδιων επαγγελματιών στα καταστήματα τους νωρίς το πρωί.
Δεν μένει παρά να δούμε κατά πόσο τα μέτρα και οι παροχές του Δήμου θα πιάσουν τόπο και θα έχουν αποτέλεσμα και τι πρόκειται τελικά να κάνει ο Δήμος σε αντίθετη περίπτωση.
Εξάλλου η προθεσμία συμμόρφωσης λήγει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο!!!
 pamepreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: "Άνω κάτω" με τους κάδους σκουπιδιών στην παραλιακή - Ζήτησαν και έλαβαν κάδους οι καταστηματάρχες
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1163116942387421171
Σχόλια
item