Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ερωτηθήκαμε για το Μακεδονικό και τις εκλογές «εδώ και τώρα» Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ερωτηθήκαμε για το Μακεδονικό και τις εκλογές «εδώ και τώρα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ερωτηθήκαμε για το Μακεδονικό και τις εκλογές «εδώ και τώρα»

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ερωτηθήκαμε για το Μακεδονικό και τις εκλογές «εδώ και τώρα»

«Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο» τόνισε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, επιρρίπτοντας εμμέσως ευθύνες στην Φώφη Γεννηματά για τους διακριτούς δρόμους των δύο σχηματισμών.

«Υπήρχε διάσταση απόψεων για το πρωτεύον στη χώρα τι να κάνουμε τι να λέμε… Από το να 'χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ, ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Δεν ερωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές "εδώ και τώρα"… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο και αύτη ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν ώθησαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα», αποσαφήνισε.

Ήταν, σχολίασε στον Σκάι ο κ. Θεοδωράκης, μια δύσκολη και όχι ευχάριστη απόφαση, είχαμε επενδύσει πολλά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά όταν βλέπεις ότι κάτι δεν προχωράει πρέπει να παίρνεις απόφαση όπως συμβαίνει και στη ζωή. 


Σημείωσε ότι «είναι απλούστευση το αν θα στηρίξουμε τη ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά». Η νέα κυβέρνηση, διευκρίνισε, θα κάνει το πρώτο κόμμα με μπόνους 50 εδρών. «Εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική» ξεκαθάρισε.

«Θέλουμε να κάνουμε δέκα πράγματα, η απάντηση που θα δοθεί θα είναι καθοριστική για το πού θα γύρει η πλάστιγγα» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. «Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό», είπε πάντως ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ερωτηθήκαμε για το Μακεδονικό και τις εκλογές «εδώ και τώρα»
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8473689909787072859
Σχόλια
item