Αννέτ Αρτάνι: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Αννέτ Αρτάνι: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αννέτ Αρτάνι: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Αννέτ Αρτάνι: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Ένας ιστορικός με «ατσάλινους» μυς κέρδισε την καρδιά της Αννέτ Αρτάνι. Παρότι μάλιστα η σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια μετρά μόλις μερικούς μήνες, ο Καρλ Μίρα, όπως είναι το όνομά του, την ακολούθησε στην Ελλάδα θέλοντας να γνωρίσει τους γονείς της! 
Πρώτη έφτασε στα πάτρια εδάφη η Αννέτ μαζί με τον γιο της Γρηγόρη, με τον οποίο ταξίδεψε αμέσως στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλλονιά.
Ο μικρός ξετρελάθηκε με το χωριό Καραβάδος, όπου ζουν μόνιμα ο παππούς και η γιαγιά.
Έτσι, δεν έκανε παράπονα όταν η μητέρα του χρειάστηκε να τον αποχωριστεί για λίγο, ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποδεχτεί τον αγαπημένο της και να τον ξεναγήσει στα αξιοθέατα. 

Οι δύο ερωτευμένοι επισκέφθηκαν πρώτα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τον Παρθενώνα. Ο Καρλ, ο οποίος είναι ιστορικός, εντυπωσιάστηκε από το μνημείο-σύμβολο της πατρίδας μας. Ο ίδιος, μάλιστα σύμφωνα με την Espresso συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα πραγματοποίησε ομιλία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο με θέμα την ακαδημαϊκή έρευνα που έχει κάνει για τον αξέχαστο ιστορικό Χάουαρντ Ζι.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αννέτ Αρτάνι: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1156767100113403813
Σχόλια
item