Άρτα: Οι παλιατζήδες είχαν στόχο το κομπόδεμα ηλικιωμένης Άρτα: Οι παλιατζήδες είχαν στόχο το κομπόδεμα ηλικιωμένης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι παλιατζήδες είχαν στόχο το κομπόδεμα ηλικιωμένης

Άρτα: Οι παλιατζήδες είχαν στόχο το κομπόδεμα ηλικιωμένης

Με το πρόσχημα ότι ενδιαφέρονταν να αγοράσουν κάποια παλιά αντικείμενα, κατάφεραν τρεις πλανόδιοι παλιατζήδες να πείσουν μια 70χρονη γυναίκα να τους ανοίξει την πόρτα της μονοκατοικίας της στην κοινότητα Ψαθοτόπι της Άρτας. Ο σκοπός τους, όμως, ήταν να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε.

Καταφέρνοντας να κρατήσουν απασχολημένη την άτυχη γυναίκα, οι δράστες άρπαξαν τις οικονομίες της και έγιναν καπνός το μεσημέρι του Σαββάτου. 


Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν έναν 36χρονο ως έναν από τους δράστες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να αναγνωριστούν και οι δύο συνεργοί του.

Πάλι με την μέθοδο της απασχόλησης, μια άγνωστη γυναίκα κατάφερε να αρπάξει μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ από το σπίτι μιας 83χρονης στο Ηράκλειο. 

Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, προέκυψε ότι δράστιδα ήταν μια 32χρονη αλλοδαπή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Οι παλιατζήδες είχαν στόχο το κομπόδεμα ηλικιωμένης
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3736176428962920294
Σχόλια
item