Γιάννενα: Μια… αγκαλιά βραβεία και χρυσές διακρίσεις η «Πίνδος»! Γιάννενα: Μια… αγκαλιά βραβεία και χρυσές διακρίσεις η «Πίνδος»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μια… αγκαλιά βραβεία και χρυσές διακρίσεις η «Πίνδος»!

Γιάννενα: Μια… αγκαλιά βραβεία και χρυσές διακρίσεις η «Πίνδος»!

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος», ο συνεταιριστικός «γίγαντας» του τόπου μας, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή του και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις του είδους σε όλη τη χώρα. 

Οι διακρίσεις λοιπόν, εντός και εκτός Ελλάδας, δεν αποτελούν έκπληξη, απλώς ενισχύουν το πλούσιο «βιογραφικό» του. 


Για την εξαιρετική ποιότητα 
Για ακόμη μια χρονιά, η Πίνδος διακρίθηκε σε διεθνές επίπεδο για την εξαιρετική ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της. 


Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε δύο Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για το κοτοπαριζάκι και το ρολό κοτόπουλου καπνιστό, προϊόντα τα οποία αν και λανσαρίστηκαν πρόσφατα, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά. 

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά κατά την οποία τα προϊόντα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων – ΠΙΝΔΟΣ κατακτούν Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε χιλιάδες τρόφιμα από όλο τον κόσμο.


Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi-. Το iTQi, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. 


Φέτος 175 αναγνωρισμένοι chefs και sommeliers από 15 διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

«Χρυσό» για την πορεία της…
Όμως οι διακρίσεις για την Πίνδος δεν σταματούν εδώ. Κατά τη φετινή διοργάνωση «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ», στη Πίνδος απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο για την ιστορική πορεία των 6 δεκαετιών που συμπλήρωσε φέτος στην ελληνική αγορά. 


Τα «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» διοργανώθηκαν με επιτυχία για τέταρτη διαδοχική χρονιά, επιβραβεύοντας προϊόντα και εταιρείες που μετρούν πάνω από 30 χρόνια παρουσίας. 

Και «περιβαλλοντικό» βραβείο
Το σερί των καλοκαιρινών βραβεύσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συμπλήρωσε η ύψιστη τιμητική διάκριση των Environmental Awards 2018. 


To Waste Management Grand Award απονεμήθηκε στην «Πίνδος» για τη διαρκή και συνεπή της περιβαλλοντική βελτίωση και τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιεί. 

Το βραβείο αποτελεί σημαντική ηθική αναγνώριση της Πίνδος για τον σεβασμό προς την ελληνική γη και την καθημερινή της προσπάθεια να «αφήνει τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκε». 

Δηλώσεις Α. Δημητρίου
Με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσεις, ο Πρόεδρος του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε: «Τα βραβεία και οι διακρίσεις που λαμβάνει η Πίνδος αντανακλούν τις αξίες, την φροντίδα και το μεράκι με τα οποία εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια δραστηριοποιούμαστε. Κάθε βραβείο που παραλαμβάνουμε, κάθε διάκριση, αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας. 


Αν και το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο εξελίσσεται διαρκώς με νέα, καινοτόμα προϊόντα, η δέσμευση μας απέναντι στον καταναλωτή παραμένει σταθερή. Αυτό είναι που κάνει την Πίνδος να ξεχωρίζει, δίνοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια την πρώτη θέση στην καρδιά της ελληνικής οικογένειας».

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια… αγκαλιά βραβεία και χρυσές διακρίσεις η «Πίνδος»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1146519845846730992
Σχόλια
item