Γιάννενα: Ο Νομός Ιωαννίνων μάγεψε το Ισραήλ !!

Γιάννενα: Ο Νομός Ιωαννίνων μάγεψε το Ισραήλ !!
Στο Νομό Ιωαννίνων βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες  ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος και blogger σε θέματα τουρισμού και αεροπλοΐας κ.Jacob Maor, προκειμένου να επικοινωνήσει μέσω των άρθρων του τη νέα αεροπορική γραμμή της TUS Airlines που συνδέει την Λάρνακα με τα Γιάννενα.

Ο κ.Maor βρέθηκε στην περιοχή μας μετά από πρόσκληση και συνεργασία που υπήρξε μεταξύ του διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ κ.Καλπίδη και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.
Η δεύτερη σε συνεργασία με τα μέλη της, τον υπεύθυνο Τουρισμού των  Β. Τζουμέρκων Βαγγέλη Γιωτόπουλο και τους επαγγελματίες ξεναγούς, διαμόρφωσε το πρόγραμμά του κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορέσει να επισκεφτεί και να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες τοποθεσίες τουριστικού και ταυτόχρονα ιστορικού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο μέσα από αυτήν τη δημοσιογραφική  περιήγηση - αποτύπωση να επιτεχθεί ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση ξένων τουριστών στην περιοχή μας..
 Ο δημοσιογράφος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ισραηλίτικη κοινότητα της πόλης των Ιωαννίνων, τη Συναγωγή, το Εβραϊκό Νεκροταφείο και σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα αυτής  κα. Αλέγρα Μάτσα, γνώρισε από κοντά τα μέρη αυτά και ενημερώθηκε για την ιστορία και την  παρουσία του Εβραϊκού στοιχείου στην περιοχή.
Επίσης επισκέφτηκε τα Ζαγοροχώρια, την Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα.
Η επίσκεψη του κ. Jacob Maor, ενός δημοσιογράφου με μεγάλες περγαμηνές στη χώρα του στον τομέα του τουρισμού, σηματοδοτεί το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ξένων για την περιοχή μας. 
Έρχεται δε ως επιστέγασμα των προσπαθειών χρόνων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων και αποτελεί μέρος της στοχευμένης στρατηγικής που ακολουθείται για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό.
Διαβάστε τι έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος για την περιοχή μας :
1) Στην Εβραϊκή γλώσσα :
2) Στην Αγγλική γλώσσα :
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Νομός Ιωαννίνων μάγεψε το Ισραήλ !!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1519534477615359304
item