Πρέβεζα: «Ιστορίες της Νύχτας» με ελεύθερη βραδινή είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης Πρέβεζα: «Ιστορίες της Νύχτας» με ελεύθερη βραδινή είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: «Ιστορίες της Νύχτας» με ελεύθερη βραδινή είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης

Πρέβεζα: «Ιστορίες της Νύχτας» με ελεύθερη βραδινή είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
(28 Ιουλίου – 11 Αυγούστου 2018)

Οι θερινοί μήνες και ιδιαίτερα ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, αποτελούν περίοδο αυξημένης επισκεψιμότητας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το 2017 αποφάσισε τη διοργάνωση, για πρώτη φορά, εκδηλώσεων στα δημόσια μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους με θεματική τη νύχτα.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας πρόκειται να συμμετάσχει και φέτος στη θεσμοθετημένη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εβδομάδα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, με θεματική «Εν Νυκτί…», με τη διεύρυνση λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης ως τις 22.00 καθ’ όλη την περίοδο της δράσης, από το Σάββατο 28 Ιουλίου έως και τη νέα σελήνη, το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη της ανθρώπινης δραστηριότητας διαχρονικά, η εναλλακτική προσέγγιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης και η ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης θα είναι ελεύθερη για το κοινό, από τις 20.00 έως και τις 22.00, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης κάθε Δεύτερα είναι κλειστό για το κοινό

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2682089890 (γραφεία), Δευτέρα – Παρασκευή με την αρχαιολόγο  κ. Γεωργία Πεταρούδα και στο τηλ. 2682089892 (μουσείο).

Ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Γεώργιος Ρήγινος – αρχαιολόγος

mypreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: «Ιστορίες της Νύχτας» με ελεύθερη βραδινή είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 302696488604579520
Σχόλια
item