Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο] Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο]

Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο]
Σε όλο τον κόσμο, έχουν συμβεί φαινόμενα στα οποία η επιστήμη και η λογική αποτυγχάνουν να εξηγήσουν.
Η σειρά Ανεξήγητες Ιστορίες ερευνά ότι βρίσκεται πέρα ​​από το σοκ και το δέος με αυτόπτες μάρτυρες, κορυφαίους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες και μια υγιή δόση δημοσιογραφικού σκεπτικισμού.
Επιστήμονες, εμπειρογνώμονες και αξιόπιστοι από πρώτο χέρι αυτόπτες μάρτυρες, παρουσιάζουν μια καθηλωτική σειρά και μοιράζονται τις πραγματικά απίστευτες εμπειρίες τους.
Κατά την Ελληνική μυθολογία, οι γίγαντες ήταν υπερφυσικά όντα, του Ουρανού και της Γης, που συγκρούστηκαν με τους Ολύμπιους Θεούς σε έναν ανελέητο πόλεμο που έμεινε γνωστός ως Γιγαντομαχία.
Παρόμοια διαμάχη έλαβε χώρα και στην Νορβηγική μυθολογία, μεταξύ των Θεών και των Γιγάντων που κατοικούσαν στο τεράστιο κάστρο Utgard, ενώ στην Κινεζική, ο ίδιος ο κόσμος δημιουργήθηκε από έναν γίγαντα (Pangu). 
Πέρα από τη μυθολογία όμως, οι γίγαντες αναφέρονται ως υπαρκτά όντα στα ιερά βιβλία των δημοφιλέστερων θρησκειών του κόσμου!
Δείτε υπερμεγέθη οστά που έχουν βρεθεί στη Γεωργία και σύμφωνα με τους ειδικούς, ανήκουν σε ανθρώπους ύψους 3 μέτρων!
Δείτε τώρα το βιντεοEpirusblog Gr
5 of 5
Ανεξήγητες ιστορίες: Γίγαντες και η Γέφυρα του Θανάτου [Βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
περίεργα 8227713844958501308
Σχόλια
item