Νεκρός στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ Νεκρός στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νεκρός στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ

Νεκρός στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ
Μία πολύ άσχημη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής (15/07). Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο στις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ ήταν εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του πρώην προέδρου των «ερυθρόλευκων» Σωκράτη Κόκκαλη.
Οι λόγοι του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι απεβίωσε λόγω ανακοπής καρδιάς σε ηλικία 34 ετών.
Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φυσικά θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του.
Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη έγινε γνωστή με ανακοίνωσή του ιδρύματος Κόκκαλη, η οποία αναφέρει:
«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».
Epirusblog Gr
5 of 5
Νεκρός στις ΗΠΑ ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7401930240648322119
Σχόλια
item