Άρτα: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις με Τηλεϊατρική σε Κ.Υ. Αγνάντων-Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου Άρτα: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις με Τηλεϊατρική σε Κ.Υ. Αγνάντων-Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις με Τηλεϊατρική σε Κ.Υ. Αγνάντων-Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου

Άρτα: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις με Τηλεϊατρική σε Κ.Υ. Αγνάντων-Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων λειτουργεί το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιεί δωρεάν η Παθολόγος Ιατρός κα. Κούρτη Τζένη στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων, και ο Κος Τσάμος Γεώργιος στο Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρησης ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων καθώς και υπηρεσίες πρόληψης για την εμμηνόπαυση και την οστεοπόρωση.

Οι εξετάσεις αυτές, εφόσον ο Γενικός Ιατρός το κρίνει απαραίτητο, μεταφέρονται αυτόματα στους καρδιολόγους/πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και συμμετέχουν επιπλέον σε αυτό το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η εταιρεία Vidavo.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone υλοποιείται με την υποστήριξη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2685360500 (Κέντρο Υγείας Αγνάντων) και 2685022274 (Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου).
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις με Τηλεϊατρική σε Κ.Υ. Αγνάντων-Περιφερειακό Ιατρείο Αθαμανίου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8412731970724300635
Σχόλια
item