Αποστολία Ζωή: Η επιβεβαίωση του χωρισμού, η συνεργασία έκπληξη και το ταξίδι στην Κολομβία!

Αποστολία Ζωή: Η επιβεβαίωση του χωρισμού, η συνεργασία έκπληξη και το ταξίδι στην Κολομβία!

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια....

Οταν επέστρεψε από το μαγευτικό Παπαουάν στις Φιλιππίνες ως η μεγάλη του Νοmads, είδαμε τον αγαπημένο της να την υποδέχεται στο αεροδρόμιο. Εκτοτε, όμως, η Αποστολία εμφανίζεται παντού μόνη. Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;
«Χρειάζομαι χρόνο για να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη. Να βρω τις ισορροπίες μου και να προχωρήσω. Η μοναξιά δεν μου αρέσει. Τη μοναχικότητα, όμως, την αναζητώ κάποιες φορές. 
Αυτό που αναζητώ από μια σχέση είναι ανεμελιά και ειλικρίνεια. Αυτό που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να βρεθεί στο πλευρό μου είναι να μου καταθέσει την αλήθεια του, ώστε να νιώθω ασφάλεια, κάτι που λείπει από τη ζωή μου τους τελευταίους μήνες. 
Ομολογώ ότι είναι σπάνιο στις μέρες μας», δηλώνει στη Realnews αφήνοντας σαφείς αιχμές, και συνεχίζει: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, όχι γιατί θέλω κάτι να διαιωνίζεται και να αναμοχλεύεται, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που ακόμη και στον στενό μου κύκλο, στα προσωπικά μου είμαι φειδωλή. Πόσο μάλλον δημόσια». Διαβάστε παρακάτω....
Ο επόμενος χειμώνας θα τη βρει να κάνει το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Τον Φεβρουάριο θα είμαι στο θέατρο “Παλλάς”. Θα συμμετέχω στην αγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “Ζητείται Ψεύτης”, όπου θα υποδύομαι την Πίτσα Κίτσα, έναν ρόλο που έχουμε αγαπήσει μέσααπό τη μοναδική Μάρθα Καραγιάννη! 
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας. Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Νιώθω σαν παιδί που πηγαίνει πρώτη μέρα στο σχολείο!».
Ηλιοκαμένη και άρτι αφιχθείσα από την Κολομβία, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ, η Αποστολία μιλά για το νέο της τραγούδι: «Το “Φεύγω” είναι ένα τραγούδι άκρως καλοκαιρινό, που κυκλοφορεί από τη Heaven Music σε ρέγκε ρυθμό, με τον Χρήστο Σαντικάι να υπογράφει τη μουσική και τον Λεωνίδα Σώζο τους στίχους. 
Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στην Κολομβία και το 70% των πλάνων είναι τραβηγμένο από το κινητό μου».
Μήπως έχει τάσεις φυγής;
«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που φεύγει μακριά από καταστάσεις και άτομα. Μένω και υποστηρίζω αυτούς που αγαπώ, ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση, με όποιο κόστος. Αυτό, όμως, που δεν αντέχω το τελευταίο διάστημα και μπορεί να με κάνει να αποστασιοποιηθώ, είναι οτιδήποτε στενάχωρο, μίζερο και απαισιόδοξο. 
Ο οργανισμός μου αντιδρά σε οτιδήποτε αρνητικό. Η ζωή είναι πιο απλή και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε», λέει γεμάτη αισιοδοξία λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και πριν παρουσιάσει και έναν διαγωνισμό καταδύσεων στην Κρήτη.
«Είναι μία πολύ όμορφη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι στον Αγιο Νικόλαο για ένα άθλη-μα που δεν είναι τόσο ευρέως διαδεδομένο. Ονομάζεται high cliff diving και είναι καταδύσεις από βατήρα 27 μέτρων. 
Στην Ελλάδα είναι το μόνο μέρος που φιλοξενεί κάτι τέτοιο και έχω κληθεί να κάνω την παρουσίαση. Οι καταδύσεις είναι ένα άθλημα που υπάρχει στη ζωή μου από τα έξι μου χρόνια».
Πηγή: Εφημερίδα Reallife
epirusblog.gr
5 of 5
Αποστολία Ζωή: Η επιβεβαίωση του χωρισμού, η συνεργασία έκπληξη και το ταξίδι στην Κολομβία!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1596719285277279761
item