Γιάσννενα: Ένας Οδηγός για… «Διαδρομές στο Ζαγόρι»

                         Γιάσννενα: Ένας Οδηγός για… «Διαδρομές στο Ζαγόρι»

Στην έκδοση νέου έντυπου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό προχώρησε ο Δήμος Ζαγορίου στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας και μέριμνας για την τουριστική προβολή και την ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής. 

Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό, με τίτλο «Διαδρομές στο Ζαγόρι», ο οποίος περιέχει χάρτη με πολλές πληροφορίες σχετικά με το Ζαγόρι, την ιστορία  και τη γεωμορφολογία, στοιχεία για το Δήμο, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου και το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τις περιοχές Natura 2000, τα βουνά και τα ποτάμια, την σπάνια χλωρίδα και πανίδα, τα πέτρινα γεφύρια, μοναστήρια, εκκλησίες, μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις οδικές συνδέσεις, αλλά και τις πεζοπορικές διαδρομές. 

Η έκδοση αυτή, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα του  «Καλλικρατικού» Δήμου Ζαγορίου  με την προσθήκη του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου. 

Το συγκεκριμένο έντυπο με τον χάρτη και τις πληροφορίες που παρέχει θα «ταξιδέψει» το Ζαγόρι σε τουριστικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και θα βοηθήσει τους πολυάριθμους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τον «τόπο πίσω απ΄ το βουνό». 

Η συνεργασία του Δήμου Ζαγορίου και της Αναπτυξιακής Ηπείρου Α.Ε, η οποία είχε την επιμέλεια με την Γεωργία Κιτσάκη και τον Χαρητάκη Παπαϊωάννου έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, εκτιμά ο δήμος.
epirusblog.gr
5 of 5
                         
Γιάσννενα: Ένας Οδηγός για… «Διαδρομές στο Ζαγόρι»
epirusblog.gr
5 of 5
                         
Ιωάννινα 2113833843499027847
item