Αργολίδα: Διατηρούσε χασισοφυτεία και παράνομο οπλισμό Αργολίδα: Διατηρούσε χασισοφυτεία και παράνομο οπλισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αργολίδα: Διατηρούσε χασισοφυτεία και παράνομο οπλισμό

Αργολίδα: Διατηρούσε χασισοφυτεία και παράνομο οπλισμό

Μπορεί να μην ήταν επικίνδυνα για τυχόν τραυματισμό, αλλά ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε κάθε λογής παράνομες ενέργειες τα όπλα που είχε στην κατοχή του ένας 36χρονος, ο οποίος καλαλιεργούσε και χασισόδεντρα στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας που αξιολόγησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν γι' αυτόν, οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του καθώς διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 ως ενός μέτρου, ενώ βρήκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. 

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και άλλο ένα πιστόλι replica με δυο γεμιστήρες και 150 φυσίγγια, καθώς και δυο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. 

Όλα κατασχέθηκαν και ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αργολίδα: Διατηρούσε χασισοφυτεία και παράνομο οπλισμό
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2995279666026638331
Σχόλια
item