Ήγουμενίτσα: Δωρεές στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ήγουμενίτσα: Δωρεές στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας από το Φαρμακείο της  Κας Κωστάκη Κωνσταντίνα και της Κας Κωστάκη Λιάκου Ευθυμία σε φαρμακευτικό υλικό.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την  κα Κωστάκη Κωνσταντίνα για τη δωρεά φαρμάκων από το Φαρμακείο της, που εδρεύει στο Λαδοχώρι και την κα Κωστάκη Λιάκου Ευθυμία, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα για  τη συνεχή τους βοήθεια σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί για να στηρίξουμε οικογένειες και άτομα που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικούς τομείς επιβίωσης.
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας από το Φαρμακείο της κας Μπέκιου Σπυριδούλας σε φαρμακευτικό υλικό.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την κα Μπέκιου Σπυριδούλα για τη δωρεά φαρμάκων από το Φαρμακείο της, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα και τη συνεχή της βοήθεια σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί για να στηρίξουμε οικογένειες και άτομα που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικούς τομείς επιβίωσης.
Δωρεά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας από το Φαρμακείο της Κας Παππά Αγγελική σε φαρμακευτικό υλικό.
Η ανάγκη βοήθειας σε συνδημότες μας, που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, είναι συνεχής.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε κι εφόσον δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους, καθημερινά 7:00–15:00 στα γραφεία του (κτήριο ΕΙΝ, παλιά Μαθητική Εστία).
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Δωρεές στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5007944700650024771
item