Η Κύπρος κάνει απόψε τηλεμαραθώνιο για τους πληγέντες της Αττικής -«Με αγάπη για την Ελλάδα»

Η Κύπρος κάνει απόψε τηλεμαραθώνιο για τους πληγέντες της Αττικής -«Με αγάπη για την Ελλάδα»

Η Ελλάδα βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της.
Μετά την βοήθεια από την κυβέρνηση της Κύπρου, απόψε θα πραγματοποιηθεί και τηλεμαραθώνιος στον Alpha Κύπρου με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες.
Διαβάστε τo επίσημο δελτίο τύπου του Alpha Κύπρου:
«O ALPHA Κύπρου, βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, γι’ αυτό και ετοιμάζει εκτάκτως για απόψε εκπομπή – έρανο με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων οι οποίοι αυτή την στιγμή μετρούν τις πληγές τους στην καμένη γη.
Η έκτακτη εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» που θα προβληθεί απόψε στις 21.15, καλεί όλους τους Κύπριους που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια να προσφέρουν ότι επιθυμούν και όσο μπορούν. 
Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρχουν ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας μέσω των οποίων οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέξουν και να εισφέρουν: ένα, πέντε, δέκα ή είκοσι Ευρώ. Παράλληλα θα στηθεί τηλεφωνικό κέντρο για μεγαλύτερες εισφορές που θα ανακοινώνονται και στον αέρα.
Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την στήριξη της ειδησεογραφικής ομάδας του ALPHA Κύπρου αλλά και όλου του προσωπικού, ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά αγάπης, έτσι ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις για να στείλουμε μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στους Έλληνες συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα λόγω της πύρινης λαίλαπας που έπληξε χωριά και οικισμούς στην Ανατολική και Δυτική Αττική.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής η Χριστιάνα Αριστοτέλους, θα ξεδιπλώσει ανθρώπινες ιστορίες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Εκτάκτως στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου».
epirusblog.gr
5 of 5
Η Κύπρος κάνει απόψε τηλεμαραθώνιο για τους πληγέντες της Αττικής -«Με αγάπη για την Ελλάδα»
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 9109560814357701765
item