ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου και Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα! ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου και Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου και Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!

ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου και Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!
Τις επιλογές της κυβέρνησης σχολιάζει με μια σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στον διορισμό της πρώην υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ, και στον κ. Ζουράρι, ο οποίος ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Βουλής (προκειμένου να μη φύγει από τους ΑΝΕΛ).
Και οι δύο όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, είχαν κριθεί ακατάλληλοι σε κυβερνητικές θέσεις, με την μεν κ. Αντωνοπούλου να παραιτείται από την κυβέρνηση όταν αποκαλύφθηκε ότι αν και ζάμπλουτη λαμβάνει επίδομα ενοικίου για να συντηρεί το γραφείο της, ενώ ο κ. Ζουράρις εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών.
«Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την «ακαταλληλότητα» των ανθρώπων που διορίζει σε σημαντικές θέσεις. Ειδικότερα,  η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:  
«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης.  
Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  
Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις.  
Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...».
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για την ανακοίνωση που εξέδωσε εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνει ότι «τόσο το ηθικό πλεονέκτημα, όσο και η σοβαρότητα είναι έννοιες άγνωστες για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»
Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο προσθέτει: «Αυτό που περισσεύει είναι το θράσος,  σε μια παράταξη που στελέχη της έχουν καταδικαστεί με τον μισό Ποινικό Κώδικα.
Τους ενοχλεί μάλλον ότι δεν ρωτήθηκαν οι συνδαιτυμόνες του κ. Μητσοτάκη, στα γνωστά δείπνα στήριξής του, για το ποια πρόσωπα θα ενέκριναν, και με ποια ανταλλάγματα.»

epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ για διορισμό Ράνιας Αντωνοπούλου και Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7583682058343361137
Σχόλια
item