Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κάνουν συχνά αποδράσεις οι δυο τους. Μπορεί να απολαμβάνουν να περνούν στιγμές μαζί με τα 4 παιδιά τους αλλά δεν παραλείπουν να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον.
Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις τους βρέθηκαν στη Μύκονο. Το νησί των Ανέμων είναι από τους αγαπημένους προορισμούς του λαμπερού ζευγαριού και αποφάσισαν να περάσουν ένα ξέγνοιαστο διήμερο με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ευχήθηκε στην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram και μάλιστα έκανε και την «αποκάλυψη» για το μέρος όπου βρίσκονται. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού. «Η Κάτια είναι καθοριστική στη ζωή μου. 
Είναι η σύντροφός μου εδώ και 15 χρόνια. Μοιραζόμαστε την ίδια ενέργεια, τις ίδιες εμπειρίες. 
Την εμπιστεύομαι ακόμη και στα επαγγελματικά θέματα καθώς έχει σπουδαία διαίσθηση και υψηλή συναίσθηση», είχε πει ο Σάκης Ρουβάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Gala δείχνοντας το πόσο αγαπημένοι είναι.

Μετά από τόσα χρόνια σχέσης και 4 παιδιά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι και δεν χάνουν την ευκαιρία να το δείξουν ο ένας στον άλλο.

Το διήμερο στο κυκλαδίτικο νησί ήταν μια ανάσα στο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα του Σάκη που επιστρέφει με γυρίσματα για νέο video clip και συνεχίζει τις live εμφανίσεις του με πιο κοντινό σταθμό στις 21/07 στην Κέρκυρα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5174982866932406131
item