Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη και έχει την έγκριση της μαμάς της! Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη και έχει την έγκριση της μαμάς της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη και έχει την έγκριση της μαμάς της!

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη και έχει την έγκριση της μαμάς της!
Ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Βάνα Μπάρμπα με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Μαρασλή. 
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr εντόπισε μαμά και κόρη να περπατούν στα γραφικά σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό της ηθοποιού.

Στις διακοπές τους στο νησί ωστόσο, δεν ήταν μόνες, αφού μαζί τους ήταν και το αγόρι της Φαίδρας, ο Μάξιμος.
Η ηθοποιός και πολιτικός φαίνεται πώς εγκρίνει και με το παραπάνω τη σχέση της 17χρονης κόρης της με τον Μάξιμο, αφού οι τρεις τους απαθανατίστηκαν να περπατούν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στα Ματογιάννια.

Η Φαίδρα Μαρασλή και η Βάνα Μπάρμπα είναι ιδιαίτερα δεμένες. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, η κόρη της έχει 5 χρόνια να μιλήσει με τον πατέρα της, έχει όμως τη μητέρα της πάντα στο πλευρό της κάθε στιγμή. 
Εκεί ήταν και την πρώτη φορά που η κόρη της πριν από έναν χρόνο ανέβηκε στην πασαρέλα και απέδειξε ότι έχει κληρονομήσει την ομορφιά, την χάρη και τον αισθησιασμό της διάσημης μαμάς της. 



«Είχα πολύ άγχος, είχα ιδρώσει. Ήταν υπέροχη! Μαζί με το σχολείο και τα διαβάσματα της μπορεί να κάνει και αυτό που αγαπάει και θέλει. 
Δεν είναι μόνο η ομορφιά, αλλά και να έχει αξίες ένας άνθρωπος. Μου μοιάζει στο ταμπεραμέντο και πολλές φορές με ξεπερνάει», είχε πει τότε η Βάνα Μπάρμπα.
govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι ερωτευμένη και έχει την έγκριση της μαμάς της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7777334387966716221
Σχόλια
item