Κάτι τρέχει με την Κοκκίνου και νεαρό εργένη των νοτίων προαστίων Κάτι τρέχει με την Κοκκίνου και νεαρό εργένη των νοτίων προαστίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτι τρέχει με την Κοκκίνου και νεαρό εργένη των νοτίων προαστίων


«Μεγάλο ταλέντο στα... χείλη» πρέπει να έχει ο νεαρός εργένης των νοτίων προαστίων Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος είναι...συνιδιοκτήτης στα μαγαζιά Opus, Akanthous και Nalu, και τρελαίνει εδώ και χρόνια τον γυναικείο πληθυσμό. 


Ο... καζανόβας της Αθηναϊκής Ριβιέρας εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με την Έλλη Κοκκίνου αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο γνωστό ξενυχτάδικο Voodoo, στη Γλυφάδα.
Ξετρελαμένη από χαρά και ιδιαίτερα διαχυτική απέναντί του, η γνωστή λαϊκή αοιδός δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του νυχτερινού επιχειρηματία και, όπως ήταν φυσικό, πολλοί θαμώνες «σκάναραν» κάθε κίνησή της. Από το πώς μιλούσε στον Δημήτρη Φιντιρίκο μέχρι το πώς τον κοίταζε όλο το βράδυ.
Ετσι, όπως ήταν λογικό, την επόμενη μέρα σε όλα τα πηγαδάκια των νοτίων προαστίων που ψοφάνε για κουτσομπολιό το φρέσκο ειδύλλιο ήταν το πρώτο θέμα! Οπως φαίνεται, η Έλλη Κοκκίνου, μετά το love story με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη που έληξε άδοξα, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού 
epirusblog.gr
5 of 5
Κάτι τρέχει με την Κοκκίνου και νεαρό εργένη των νοτίων προαστίων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1132528921281186021
Σχόλια
item