Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

Με τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, την εκστρατεία για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.
«Η Περιφέρεια θωρακίζει τις γειτονιές της Αθήνας, εδώ όπου τα πλημμυρικά φαινόμενα στοίχισαν την ασφάλεια των εποχούμενων για δεκαετίες», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και προσθέτει ότι το κόστος του έργου είναι 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό δεν είναι «fakenews» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί στα όρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και του Δήμου Αθηναίων, όπου έχουν παρατηρηθεί σημαντικά πλημμυρικά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.
Η δήλωση περιλαμβάνεται σε βίντεο από την αυτοψία που πραγματοποίησε στο εργοτάξιο η περιφερειάρχης. Η δημοσιοποίησή του από την Περιφέρεια έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από την εικόνα η αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και της πόλης ολόκληρης. 
«Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας», σημειώνεται στην καμπάνια. «Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα και στα fakenews, Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια. Η Αττική αλλάζει. Συνεχίζουμε», καταλήγει το σχετικό σποτ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αντιπλημμυρικά έργα στον πολύπαθο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1137759251911721020
Σχόλια
item