Γιάννενα: Δίκτυο ομβρίων σε Ελεούσα και Ζωοδόχο Γιάννενα: Δίκτυο ομβρίων σε Ελεούσα και Ζωοδόχο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δίκτυο ομβρίων σε Ελεούσα και Ζωοδόχο

Γιάννενα: Δίκτυο ομβρίων σε Ελεούσα και Ζωοδόχο
Τα έργα διευθέτησης ομβρίων στην Ελεούσα και τη Ζωοδόχο συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ θα προχωρήσει με υποβολή προτάσεων για ένταξη στο ΕΣΠΑ, ο Δήμος Ζίτσας μετά το πράσινο φως που έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, στη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης.
Ειδικότερα, το Σώμα ομόφωνα αποφάσισε:
Την έγκριση μελέτης «Διευθέτησης ομβρίων Δ.Κ. Ελεούσας» συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, καθώς και την υποβολή της για Ένταξη και Χρηματοδότηση της στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος», για τον Άξονα Προτεραιότητας 2: «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη», με τίτλο: «Έργα Κατασκευής, Αντικατάστασης, Βελτίωσης και Επέκτασης Δικτύων Αποχέτευσης Όμβριων Υδάτων». 
Την υποβολή Πρότασης Ένταξης και Χρηματοδότησης Πράξης με τίτλο: «Αποχέτευση Ομβρίων Υδάτων Τμήματος Οικισμού Τ.Κ. Ζωοδόχου» προϋπολογισμού 2.180.000 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος», για τον Άξονα Προτεραιότητας 2: «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη», με τίτλο: «Έργα Κατασκευής, Αντικατάστασης, Βελτίωσης και Επέκτασης Δικτύων Αποχέτευσης Όμβριων Υδάτων».
Πρόκειται για μελέτες που εκπονήθηκαν την τελευταία διετία υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας κινώντας άμεσα τις διαδικασίες για να υποβληθούν εγκαίρως για χρηματοδότηση. 
Τα έργα που προβλέπονται αφορούν κατασκευή νέων ή αναβάθμισεις-επεκτάσεις υφιστάμενων δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και με την υλοποίησή τους θα αντιμετωπιστούν χρονίζοντα προβλήματα βελτιώνοντας το οικιστικό περιβάλλον και δημιουργώντας ταυτόχρονα συνθήκες ασφάλειας από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δίκτυο ομβρίων σε Ελεούσα και Ζωοδόχο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5762606283484748560
Σχόλια
item