Ζουράρις: Δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση Ζουράρις: Δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζουράρις: Δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση

Ζουράρις: Δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση
Σαφές πως δεν θα «ρίξει μια αριστερή κυβέρνηση» κατέστησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.
Σε συνέντευξή του στον Ant1, πριν ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δημοψήφισμα ή εκλογές για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Ζουράρις απάντησε πως «δεν έχει ιδέα», εάν η κυβέρνηση θα παραμείνει αρραγής.
Πρόσθεσε, δε, πως «δεν πέφτει έτσι μία κυβέρνηση. Διότι, για να πέσει πρέπει να μην πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης» και τόνισε ότι «βεβαίως έχει πιθανότητα να εξαντλήσει τη θητεία της η κυβέρνηση», τονίζοντας ότι «εγώ, που είμαι αριστερός, δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση».
«Δεν είναι ασύμβατο να διαφωνώ ριζικά με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ούτε με μία συγκεκριμένη πράξη να ικανοποιήσω την Νέα Δημοκρατία», επισήμανε.
Απαντώντας για το εάν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτεί με μια κυβέρνηση που διαφωνεί, δήλωσε «εντελώς», αφού «ως προς τα θέματα της α, β πολιτικής έχω κάποια άποψη, στο θέμα του Σκοπιανού μου γυρνάν τα άντερα».
Σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών τη χαρακτήρισε ως «καλή». «Η συμφωνία του Τσίπρα με τους Σκοπιανούς είναι καλή, υπό τις παρούσες συνθήκες της χρεοκοπημένης Ελλάδας», είπε συγκεκριμένα.
Αναφορικά με τη φθορά που προκαλεί στους Ανεξάρτητους Ελληνες το ζήτημα και την πιθανότητα να μην καταφέρουν να μπουν στη Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Κώστας Ζουράρις ανέφερε: «κάτι τρέχει στα γύφτικα αν δεν είμαστε στη Βουλή».

epirusblog.gr
5 of 5
Ζουράρις: Δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8278793908843310331
Σχόλια
item