Πάνος Βλάχος για Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν είναι μία σχέση, για εμένα είναι...»

Πάνος Βλάχος για Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν είναι μία σχέση, για εμένα είναι...»


Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την οποία χαρακτήρισε τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του.

Το ότι βρέθηκες στην Αμερική με το κορίτσι σου ήταν πέρα από πρόκληση και μια νέα ιστορία στη ζωή σας, μια δοκιμασία για τη σχέση σας;

Κοίτα, τις δοκιμασίες τις προσωπικές τις έχω εκφράσει μέσα από το δίσκο. Αυτό που μου συμβαίνει, τις ανησυχίες μου, κομμάτια της ζωής μου. Κατά τα άλλα, έχω μια πολύ συγκεκριμένη αντιμετώπιση του πόσο πρέπει να εκτίθεμαι και να μιλάω για τα προσωπικά μου – ίσως και λανθασμένη, όπως λένε κάποιοι φίλοι μου.



Γιατί σε αγχώνει να μιλάς για να προσωπικά σου;

Δεν με αγχώνει. Απλά κάποιες φορές νιώθω ότι υπάρχει ένας εξευτελισμός, αυτό το «δώσε κόσμε».


Στην περίπτωσή σου, όμως, επειδή με την Ιωάννα υποδυόσασταν το ζευγάρι στη Μουρμούρα και ήσασταν και ζευγάρι στη ζωή, το ενδιαφέρον του κόσμου για τη σχέση σας ήταν λογικό να είναι μεγεθυμένο. Έχουν γραφτεί πολλά, αλλά δεν νομίζω πως έχει ειπωθεί κάτι κακοπροαίρετα.


Δεν με νοιάζει αν έγινε καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τι καταθέτω. Η συναναστροφή μου με το κοινό θέλω να είναι μέσω αυτού που κάνω.

Θεωρείς ότι αν μιλήσεις για τη σχέση σου, την «πουλάς»;

Όχι, αν μιλήσω, δεν την πουλάω. Αλλά επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή και επειδή έχω την τύχη να έχω σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι έτσι το προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. 

Τώρα κάποιος μπορεί να πει «δηλαδή είναι ντροπή που εγώ βγάζω φωτογραφίες με τον άνθρωπό μου στο κρεβάτι;». Φυσικά και όχι. Ο καθένας έχει την αισθητική του, το δικό του κριτήριο και το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. 


Δεν κατακρίνω κανέναν. Καταθέτω απλά και τη δική μου αισθητική σε αυτό το παζλ του κόσμου και της εικόνας. Σκέφτομαι ότι μπορείς να είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χωρίς να προβάλλεις τη ζωή σου.
epirusblog.gr
5 of 5
Πάνος Βλάχος για Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν είναι μία σχέση, για εμένα είναι...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6935778155915987741
item