Η άτακτη Χίλτον σε «διονυσιακά όργια» στη Μύκονο

Η άτακτη Χίλτον σε «διονυσιακά όργια» στη Μύκονο
Το... επικό γενέθλιο πάρτι του PRίστα Van Wyck στη Μύκονο με άρωμα αρχαίας Ελλάδας
Xλαμύδες, δόρατα, περικεφαλαίες, στεφάνια από ελιά, Δούρειος Ιππος και... Duran Duran


Η Paris Hilton έβαλε τα... χρυσά της και πήγε στο prive πάρτι του διάσημου Αμερικανού PRίστα Bronson Van Wyck, ο οποίος γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του επί μυκονιάτικου εδάφους.
Το θέμα του event, για το οποίο η «χρυσή» κληρονόμος ταξίδεψε μέχρι το... πριγκιπάτο των Κυκλάδων, ήταν τα ομηρικά έπη και ανάλογο υπήρξε το dress code.
Οι καλεσμένοι, λοιπόν, έκαναν επικές εμφανίσεις με στολές και μεταμφιέσεις εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, με περικεφαλαίες, σανδάλια, χλαμύδες, δόρατα, ξίφη, στέμματα και στεφάνια από κλήματα και κλωνάρια ελιάς.
Το κτίριο των παλαιών μεταλλίων στο Καλό Λιβάδι, όπου πραγματοποιήθηκε το birthday party, είχε διακοσμηθεί αναλόγως. 
Υπήρχε μέχρι και αντίγραφο του Δούρειου Ιππου, καθώς και αντίγραφο αγάλματος του Δία στον θρόνο του, που έγινε το αγαπημένο σημείο των παρευρισκομένων για να βγάλουν τις απαραίτητες selfies τους.
Το concept γενικότερα θύμιζε γυρίσματα χολιγουντιανής ταινίας, όπως το «Troy» ή το «300», ενώ όλο το σκηνικό παρέπεμπε σε «διονυσιακό όργιο». 
Τους εκλεκτούς καλεσμένους -από το εξωτερικό οι περισσότεροι- ξεσήκωσε με τα τραγούδια του το διάσημο από τη δεκαετία του '80 συγκρότημα Duran Duran.
Ο οικοδεσπότης Bronson Van Wyck, που είναι γνωστός μπον βιβέρ και κάνει παρέα με σούπερ σταρ, όπως η Μαντόνα και η Μπιγιονσέ, ήθελε κάτι πολύ ξεχωριστό για τα γενέθλιά του και τα κατάφερε περίφημα - ή μάλλον... επικά! 
Το πάρτι του έγινε talk of the island, ενώ όσοι παρευρέθησαν κάνουν λόγο για μια αξέχαστη βραδιά!
Πού είναι η Μαντόνα οέο;
Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν και τη Μαντόνα να έχει ταξιδέψει μέχρι τις Κυκλάδες για να βρεθεί στο event του φίλου της, ωστόσο η «βασίλισσα της ποπ» δεν εθεάθη σε καμία φωτογραφία ή έστω σε κάποιο πλάνο του Mykonos Live TV. 
Ή δεν κατάφερε να έρθει τελικά ή είχε μεταμφιεστεί αρκετά, ώστε να μην αναγνωρίζεται!
Μεταξύ των καλεσμένων, πάντως, ήταν η Ντέλλα Ρουφογάλη - Ρούνικ, η οποία φωτογραφήθηκε με την Paris Hilton φορώντας κι αυτή μια χρυσή δημιουργία, της Σήλιας Κριθαριώτη.
Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 
epirusblog.gr
5 of 5
Η άτακτη Χίλτον σε «διονυσιακά όργια» στη Μύκονο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4237755561380129687
item