Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Μετά το ερώτημα «αν υπάρχει κυβέρνηση« η Φώφη Γεννηματά έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα. Σχολιάζοντας τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών και το αν δημιουργεί αποτελέσματα τόνισε: 

« Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία». «Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα» προσέθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Η ανάρτηση της κυρίας Γεννηματά: 

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα».


Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως & η ζημιά για τη χώρα
Το θέμα δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις Μαυραγάνη, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Τις σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης: 

«Ακούσαμε τον κ. Μαυραγάνη να κάνει λόγο για μία ανίσχυρη υπογραφή του κ. Τσίπρα. Ο άνθρωπος που είναι Υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λέει ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του κ. Τσίπρα, που είναι Πρωθυπουργός.

Έχουμε, λοιπόν, έναν ανίσχυρο Πρωθυπουργό που είναι δέσμιος κι όμηρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Πρόεδρού τους, και των στελεχών του». 


itter Ads info and privacy
Epirusblog Gr
5 of 5
Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8284365850395457949
Σχόλια
item