Πρέβεζα: Ο Π.Σ. "ΠΡΕΒΕΖΑ" για την αυθαίρετη αφισοκόλληση

Πρέβεζα: Ο Π.Σ. "ΠΡΕΒΕΖΑ" για την αυθαίρετη αφισοκόλληση
Κύριε Δήμαρχε,

Αρχισαν δειλά –δειλά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις – πανηγύρια στην ύπαιθρο περιοχή και σε αρκετή ακτίνα γύρω από την πόλη μας. Αυτό το σύνηθες και πολύ διαδεδομένο προϊόν της ελληνικής κουλτούρας ,θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες και θα κορυφωθεί στην καρδιά της τουριστικής περιόδου της πόλης μας. 

Ήδη η Πρέβεζα άρχισε να δέχεται τα πρώτα <απόβλητα> της διαφήμισης αυτών των παραδοσιακών κοινωνικών συνάξεων . Αφίσες και πανό τοποθετούνται παντού , χωρίς ίχνος σεβασμού των διοργανωτών στην εικόνα της πόλης και την αισθητική της πλειοψηφίας των κατοίκων της. 

Με την ισχύουσα νομοθεσία και την αρ. 287/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το περιεχόμενο της οποίας λαμβάνουν γνώση οι διοργανωτές, καθορίζονται σαφέστατα οι όροι και οι περιορισμοί της διαφήμισης κάθε εκδήλωσης. 

Επίσης πρόσφατα σας καταθέσαμε με το αρ. Πρωτ. 6/28-3-2018 έγγραφό μας, μια σειρά από προτάσεις μας , που σε συνδιασμό με την παραπάνω νομοθεσία θα θωράκιζαν την πόλη από την επιδρομή των απολίτιστων διοργανωτών <πολιτιστικών> εκδηλώσεων. 

Το επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο, αλλά και βυθισμένο στο Δημοτικό λήθαργο, παρακμιακό φαινόμενο έχει αναδειχθεί και καταγγελθεί επανειλημμένα από Μ.Μ.Ε. Φορείς και Συλλόγους της πόλης μας. 

Κύριε Δήμαρχε, 

Η φυσιογνωμία της πόλης είναι ένα καθρέπτισμα της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής που δεν αφορά μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της Πρέβεζας. Εμείς έγκαιρα σας υπενθυμίζουμε την κατάντια της πόλης τις προηγούμενες τουριστικές περιόδους ,από τις ανεξέλεγκτες αφισοκολήσεις , τα πανό κ.λ.π. 

Εσείς από την μεριά σας εφαρμόστε επιτέλους και μια φορά τους κανονισμούς που με τόσο μεγάλη πλειοψηφία ψηφίζετε στα Δημοτικά Συμβούλια και στην συνέχεια τους καθιστάται ανενεργούς, τιμώντας με την απαθή στάση των υπηρεσιών σας αυτούς που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την ομορφιά και την αρμονία του Δημόσιου χώρου του τόπου μας. 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Κωνσταντίνος Λογοθέτης 
Άννα –Μαρία Σαρδελή 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ο Π.Σ. "ΠΡΕΒΕΖΑ" για την αυθαίρετη αφισοκόλληση
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1329281137706477654
item