Μαντώ Γαστεράτου: Οι ετοιμασίες για το γάμο και το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα Μαντώ Γαστεράτου: Οι ετοιμασίες για το γάμο και το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαντώ Γαστεράτου: Οι ετοιμασίες για το γάμο και το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα

Μαντώ Γαστεράτου: Οι ετοιμασίες για το γάμο και το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα
Η αγωνία της για την πρεμιέρα της στο Epsilon ολοκληρώθηκε αφού από αυτή τη Δευτέρα η Μαντώ Γαστεράτου μας λέει «καλημέρα» από τη νέα της τηλεοπτική στέγη. 
Υπάρχει όμως μία ακόμα γλυκία ανυπομονησία στη ζωή της και δεν είναι άλλη από αυτή για το γάμο της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα παντρευτεί το Σεπτέμβριου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Ανάβυσσο.
Το ζευγάρι, που διατηρεί δεσμό τρία χρόνια, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους ενώ μέχρι σήμερα είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει το μέλλοντα γαμπρό. Ο Νίκος, όπως είναι το όνομά του, είναιε πιχειρηματίας και διατηρεί cafe bar στο Αιγάλεω. 
Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και περιμένουν με μεγάλη χαρά την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η ίδια ήταν από τα κορίτσια που πάντα ονειρευόταν να παντερευτε και να κάνει παιδιά. Ωστόσο δεν έκανε σχέδια. Όταν ήρθε η πρόταση γάμου βέβαια ήταν πολύ χαρούμενη και συνειδητοποιημένη.
Η Μαντώ έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για το γάμο τους. «Οργανώνω μόνη μου τα πάντα, θέλω να είναι όλα όπως τα έχω φανταστεί και να περάσουμε όμορφα με τους καλεσμένους μας», δήλωσε η μέλλουσα νύφη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.
Όσο γι ατο νυφικό της, περιγράφει στην ίδια συνέντευξη: «Ήξερα τι ήθε4κα, το συζήτησα με τη Σταλώ Θεοδώρου και άρχισε να το σχεδιάζει. 

Η κουμπάρα μου η Μπάγια Αντωνοπούλου και η μητέρα της η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου ήξεραν τι έχβ στο μυαλό μου -κανείς ποτέ δεν αγχώθηκε με αυτό το θέμα.»
epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ Γαστεράτου: Οι ετοιμασίες για το γάμο και το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4107439912855609466
Σχόλια
item