Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ... ΑΛΩΝΙ

Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ... ΑΛΩΝΙ

Τελικά, ματαιώθηκαν την τελευταία στιγμή,  όλες οι από καιρό προγραμματισμένες συναυλίες που θα γίνονταν στο Γιαννιώτικο Σαλόνι με μια, καθόλου πειστική, ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Το λέμε αυτό γιατί αν η συναυλία του Αγγελάκα στη Θεσ/νίκη διακόπηκε, όφειλε η εταιρεία να δώσει νέα ημερομηνία για εκείνη τη συναυλία- ως είθισται- και όχι να ματαιώσει τη συναυλία στα Γιάννενα. 


Οι δε Χαίνηδες, που βρίσκονταν στα Τρίκαλα στις 6 Ιουλίου και δεν έχουν προγραμματισμένη συναυλία για τις 7 Ιουλίου, γιατί άραγε δεν έρχονται στην πόλη μας; Και ο 12ος Πίθηκος; Που δεν ανήκει στη συγκεκριμένη εταιρεία;   


Βέβαια, εδώ που τα λέμε το ενδιαφέρον του κοινού για κάμπινγκ στο πάρκο Πυρσινέλλα δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλό. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε.Πόσω μάλλον που ακόμη κι εκείνοι που θα ήθελαν να έρθουν ή  ήρθαν για τις συναυλίες "έφαγαν πόρτα".

Και είναι να απορεί κανείς πραγματικά ποιος ιθύνων νους είχε την ιδέα να μετατραπεί το Πάρκο Πυρσινέλλα σε κάμπινγκ χωρίς καμία υποδομή. Kαι επίσης είναι εξοργιστικό, αντί ο στόχος της Δημοτικής Αρχής να είναι η ανάπλαση του πάρκου εκείνη  φρόντισε να το απαξιώσει μετατρέποντάς το σε... κάμπινγκ εντός του!

Στις παρακάτω φωτογραφίες (που μας έστειλε αναγνώστης), φαίνεται το πάρκο Πυρσινέλλα όπως ήταν πριν λίγα χρόνια.

Όσο για το σήμερα… μια βόλτα θα σας πείσει.






 και σήμερα:




epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ... ΑΛΩΝΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1630765120355019130
item