ΣΟΚ: Εν ριπή οφθαλμού θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους Έλληνες – Δείτε τι λένε οι τράπεζες ΣΟΚ: Εν ριπή οφθαλμού θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους Έλληνες – Δείτε τι λένε οι τράπεζες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΣΟΚ: Εν ριπή οφθαλμού θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους Έλληνες – Δείτε τι λένε οι τράπεζες

ΣΟΚ: Εν ριπή οφθαλμού θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους Έλληνες – Δείτε τι λένε οι τράπεζες
Σε μαζικές πωλήσεις επιχειρηματικών δανείων επιχειρήσεων προχωρούν οι συστημικές τράπεζες,

σε μια προσπάθεια να μειώσουν, όπως ισχυρίζονται, τον τεράστιο όγκο των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων.

Κατά αυτόν τον τρόπο όμως επιχειρήσεις Ελλήνων περνούν σε ξένα χέρια.

Όπως μεταδίδεται, τον προσεχή Σεπτέμβριο οι διοικήσεις των τραπεζών θα πρέπει να παρουσιάσουν στις ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές νέα δραστικά σχέδια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank στις ιδιαίτερες συνομιλίες του αναφέρει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ότι:
«αν θέλουμε να περιορίσουμε το ύψος των μη εξυπηρετούμενων δανείων κάτω των 30 δισ. ευρώ το 2021, δεν θα μπορέσουμε τελικά να αποφύγουμε τις πωλήσεις επιχειρηματικών δανείων σε διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς».

Ποιοι θα είναι οι διεθνείς επενδυτικοί οργανισμοί, στον έλεγχο των οποίων θα περάσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οποίες χρωστούν και άρα θα τους επιβάλλεται συγκεκριμένη πολιτική;

Αυτό που αναφέρουν τα ρεπορτάζ είναι πως «προσεχώς θα πωληθούν μαζικά επιχειρηματικά δάνεια στο 20% με 30% της αξίας τους, επιβάλλοντας στην εγχώρια αγορά ένα πρωτοφανές κύμα αναδιάρθρωσης και ανακατάταξης δυνάμεων, καθώς οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες και μη δυνάμενοι να εξυπηρετήσουν τον δανεισμό τους θα αποκλειστούν από τις διαδικασίες εξαγοράς των δανείων τους με αποτέλεσμα να χάσουν τις επιχειρήσεις τους εν ριπή οφθαλμού».

Στο τέλος όλα θα συγκεντρωθούν σε ένα κέντρο διαχείρισης, την περιβόητη παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία συχνά-πυκνά επικαλούνται πολιτικοί και από την Ελλάδα.
epirusblog.gr
5 of 5
ΣΟΚ: Εν ριπή οφθαλμού θα χάνουν τις επιχειρήσεις τους Έλληνες – Δείτε τι λένε οι τράπεζες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 438309396672068558
Σχόλια
item