Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές στην Ίο και η φιλία με τη “βασίλισσα” του νησιού! Φωτογραφίες Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές στην Ίο και η φιλία με τη “βασίλισσα” του νησιού! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές στην Ίο και η φιλία με τη “βασίλισσα” του νησιού! Φωτογραφίες

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές στην Ίο και η φιλία με τη “βασίλισσα” του νησιού! Φωτογραφίες
Στην όμορφη Ίο επέλεξαν να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών ο Σάκης Ρουβάςκαι η Κάτια Ζυγούλη.
Το λαμπερό ζευγάρι λατρεύει τα ελληνικά νησιά και φροντίζει κάθε χρόνο να επισκέπτεται αρκετά από αυτά. 
Στις περισσότερες αποδράσεις τους έχουν μαζί και τα 4 παιδιά τους και το ίδιο έγινε και αυτή τη φορά που ταξίδεψαν στον κυκλαδίτικο προορισμό.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύζυγος του μοιράστηκαν μάλιστα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο νησί και τις δραστηριότητές τους με την Κάτια να έχει γίνει ο οικογενειακός φωτογράφος. 
Δεν σταματά να φωτογραφίζει τον Σάκη και τα παιδιά τους.
Από τα αγαπημένα τους spot σε αυτές της διακοπές ήταν και το Erego Beach Club & Restaurant στην Κουμπάρα αλλά και το Free Lounge Beach Bar που βρίσκεται στην παραλία του Μυλοπότα. 
Και τα δύο ανήκουν στην “βασίλισσα” της Ίου και τον σύζυγό της, στην Βασιλική Πετρίδου και τον Άγγελο Μιχόπουλο.Τα δύο ζευγάρια διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν είναι τυχαία η παραμονή του Σάκη και της Κάτιας στο νησί και στο συγκεκριμένο μέρος.
Ο Άγγελος Μιχόπουλος έχει το 1/3 της έκτασης του νησιού και μαζί με την σύζυγό του πρωταγωιστούν στον επιχειρηματικό κόσμο. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα από τα ξενοδοχεία τους τα πρότεινε η New York Times ως προορισμούς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς για το 2018. 
Παράλληλα, η σύζυγός του έχει φτιάξει μία δική της φάρμα με άλογα και γαϊδουράκια πάνω από την παραλία της Κουμπάρας.
Η Βασιλική Πετρίδου, ή αλλιώς Βάσω για τους Νιώτες, μητέρα πέντε παιδιών, μαραθωνοδρόμος, αντιπρόεδρος του συλλόγου μπάσκετ Πρωτέα Βούλας. 
Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη και με πτυχίο από το Cornell στις εργασιακές σχέσεις, αλλά και «προίκα» την περιουσία του άνδρα της, πρώην χρηματιστή της Wall Street.
Η 55χρονη επιχειρηματίας φωτογραφίζεται, δεξιώνεται κόσμο, διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το πρωτάθλημα μπάσκετ Ios3on3, πρωτοστατεί στους φορείς τουριστικής προβολής της Ιου και πρωταγωνιστεί στη φιλοξενία των πιο υψηλού προφίλ εκδηλώσεων στο νησί.
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές στην Ίο και η φιλία με τη “βασίλισσα” του νησιού! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4640953621936539252
Σχόλια
item