Άρτα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ Άρτα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ

Άρτα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ
Προέκυψε επειδή ακριβώς, βγαίνουν στο προσκήνιο άνθρωποι της αγοράς, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κινούν διαδικασίες δημιουργίας, χωρίς την γραφειοκρατία που επιλέγουν, όσοι κινούνται με ρυθμούς δημοσίου... 
Πραγματικά δεν περιμέναμε, πως το ρεπορτάζ με το οποίο έγινε γνωστή η προσπάθεια δημιουργίας και λειτουργίας Δημοτικού Σκοπευτηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών στην Άρτα, θα δημιουργούσε τόσο ενθουσιασμό και ως επακόλουθο αυτού, τόση αισιοδοξία. 
Όμως αναλύοντας το θέμα, διαπιστώνουμε πως ο ενθουσιασμός στον πολίτη προκύπτει και για το επί πλέον γεγονός, ότι η όλη προσπάθεια κινείται από έναν άνθρωπο, που έχει δείξει δείγμα τα γραφής, σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.
Ο λόγος για τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρη Τσουμάνη, ο οποίος έχει αναλάβει και την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Σκοπευτικού Συλλόγου Άρτας και ήδη έχει εντοπίσει και συζητήσει με συμπολίτες μας, έτοιμους να συμπορευτούν σ’ αυτή την προσπάθεια. 
Αυτονόητο είναι πως ο Σκοπευτικός Σύλλογος, θα είναι ο φορέας που θα κινητοποιεί πολίτες, για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιό γρήγορα στην επίτευξη του στόχου.
Το δεδομένο που έχουμε μέχρι σήμερα, είναι ότι ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δημήτρης Τσουμάνης, έχει ετοιμάσει όσα έγγραφα (τοπογραφικά, σχέδια κλπ) απαιτούνται για να προχωρήσει η μελέτη, η οποία με την σειρά της θα προωθηθεί απ’ τον Δήμο Αρταίων, για χρηματοδότηση. Είναι η συγκυρία κατάλληλη, για να επιτευχθεί η χρηματοδότηση, για ένα τόσο σημαντικό έργο πνοής για την Άρτα.
Να επιστρέψουμε στον ενθουσιασμό, που είναι δύναμη προώθησης σημαντικών επιλογών, για κάθε περιοχή και έχουμε παρατηρήσει σε άλλες περιοχές, να έχει φέρει αποτελέσματα. 
Προέκυψε επειδή ακριβώς, βγαίνουν στο προσκήνιο άνθρωποι της αγοράς, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κινούν διαδικασίες δημιουργίας, χωρίς την γραφειοκρατία που επιλέγουν, όσοι κινούνται με ρυθμούς δημοσίου.
Δεν λέμε. Αυτονόητο είναι ότι είναι καθοριστική η παρουσία του Δήμου... Όμως όταν ο Δήμος έχει κι έναν φορέα που μπορεί να κινητοποιήσει δυνάμεις υπέρ της πρωτοβουλίας, τότε τα πράγματα γίνονται πιό απλά και μπορούμε να αισιοδοξούμε, για το πως θα φτάσουμε πιό γρήγορα, στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Που σημαίνει ότι οι πολίτες με τον Δήμο, μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Και ας αποτελέσει το Δημοτικό Σκοπευτήριο, το πρώτο βήμα, που θ’ αποδειχτεί άξιο μίμησης και από άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής...
gnomiartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7930940511117598471
Σχόλια
item