Διακοπές αλά ελληνικά για τη φρεσκοχωρισμένη Νία Βαρντάλος

Διακοπές αλά ελληνικά για τη φρεσκοχωρισμένη Νία Βαρντάλος
Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος, η οποία πρόσφατα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον άντρα της Ιαν Γκόμεζ, βρίσκεται στα πάτρια εδάφη απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.
Η σταρ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά», η οποία συνηθίζει να διαφημίζει τη χώρα μας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ταξίδεψε στην Αντίπαρο, όπου ήταν καλεσμένη του Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Ουίλσον, με τους οποίους συνδέεται με στενή σχέση φιλίας εδώ και πολλά χρόνια.
Φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί. Πέρασε από την Αθήνα, όπου έκανε τις βόλτες της στο Μοναστηράκι, ενώ ανέβηκε και στην Ακρόπολη. Κάποια στιγμή έκανε στάση και σε ένα από τα πιο φημισμένα νησιά μας, τη Σαντορίνη, όπου συναντήθηκε με φίλους στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου κατέλυσε.
Με κάθε ευκαιρία η δημοφιλής ηθοποιός έκανε αναρτήσεις στο Instagram, προτρέποντας τους followers της να επισκεφτούν την Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως η Βαρντάλος και ο Ιαν Γκόμεζ ήταν παντρεμένοι 25 χρόνια κι έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την Ιλάρια, η οποία είναι σήμερα 11 ετών. 
Μάλιστα, η γνωριμία τους, η σχέση τους και η προσωπική τους ζωή γενικότερα αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης της Βαρντάλος για τη συγγραφή του σεναρίου του φιλμ «Γάμος αλά ελληνικά», το οποίο σημείωσε παγκόσμια επιτυχία.
epirusblog.gr
5 of 5
Διακοπές αλά ελληνικά για τη φρεσκοχωρισμένη Νία Βαρντάλος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3023367805741329873
item