Θεσπρωτία: Πανστρατιά στη Θεσπρωτία, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής... Θεσπρωτία: Πανστρατιά στη Θεσπρωτία, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Πανστρατιά στη Θεσπρωτία, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής...

Θεσπρωτία: Πανστρατιά στη Θεσπρωτία, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής...
Πανστρατιά έχει ξεκινήσει στη Θεσπρωτία από φορείς και άτομα, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής. 

Ο δήμος Ηγουμενίτσας κάνει έκκληση βοήθειας, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν. Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α).

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας και στο δημαρχείο. Παράλληλα Εθελοντική Ομάδα στην Ηγουμενίτσα συγκεντρώνει (από 15:00-18:00 μ.μ. στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Ηγουμενίτσας, 28ης Οκτωβρίου 9) ξηρή τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα), фάρμακα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες κλπ.   

Και ο δήμος Σουλίου, μέσω του Κέντρου Κοινότητας (ισόγειο δημαρχιακού μεγάρου Παραμυθιάς), είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και είδη περιποίησης πληγών και εγκαυμάτων.  

Εξάλλου το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρήσουν άμεσα στην έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους κατοίκους και στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών, να συνεισφέρουν και να συνδράμουν, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, όπως τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ.), φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.), παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ.),εμφιαλωμένο νερό. 

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην αίθουσα του Ε.Κ.Θ (Ζωσιμάδων 4, Ηγουμενίτσα), καθημερνά από 9 π.μ μέχρι 11:30 π.μ. Ακόμη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κάνει έκκληση βοήθειας, ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν. 

Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α). Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους  γίνεται στο γραφείο της Ένωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Πανστρατιά στη Θεσπρωτία, για τη στήριξη με τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης των πυρόπληκτων της Αττικής...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5153327602369129792
Σχόλια
item