Νένα Χρονοπούλου: Η καθημερινότητα με τον Χρηστάκο και ο έρωτας με τον «Ράμπο» Νένα Χρονοπούλου: Η καθημερινότητα με τον Χρηστάκο και ο έρωτας με τον «Ράμπο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νένα Χρονοπούλου: Η καθημερινότητα με τον Χρηστάκο και ο έρωτας με τον «Ράμπο»

Νένα Χρονοπούλου: Η καθημερινότητα με τον Χρηστάκο και ο έρωτας με τον «Ράμπο»
Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητροπούλος είναι μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια. Όποιος τους αντικρίσει καταλαβαίνει πως αυτοί οι δυο γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον.
Η Νένα και ο Τάσος μιλάνε στο περιοδικό YOU για το bullying που έχουν δεχτεί κατά διαστήματα για τον 14χρονο γιο τους και για τον έρωτα τους. 

«Οι κομμένες φλέβες των γυναικών για μένα και η σεξουαλικότητα της Νένας ανήκουν στο παρελθόν», λέει ο Τάσος κοιτώντας στα μάτια τη Νένα και εκείνη λάμπει ολόκληρη! Η όμορφη ηθοποιός όμως φωτίζεται ολόκληρη και όταν μιλάει για τον άντρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της Χρήστο: «Είναι το φωτεινό αγγελούδι της ζωής μου, το χαμόγελο μέσα στο μαύρο μου, το χέρι που σκουπίζει τα δάκρυα μου... Ο Χρήστος είναι τα πάντα μου...».

Ο «Ράμπο» των γηπέδων έχει κάνει tattoo τα πρόσωπα της Νένας και του Χρήστου... «Το βλέμμα της Νένας δεν είναι δολοφονικό, είναι αληθινό κι όταν δεν το αντέχεις καλύτερα να μην το προκαλείς! Έτσι είναι και ο μικρός! Γνήσιος, αληθινός, τρυφερός!», αναφέρει για την οικογένεια του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εννέα χρόνια και όπως λένε ήταν έρωτας κεραυνοβόλος και ακόμα και τώρα μένει ζωντανός επειδή λένε αλήθειες ο ένας στον άλλο! Όμως η Νένα είναι μια ηθοποιός πανέμορφη, ένα sex symbol και γυναίκα αράχνη. Ποιον απ' αυτούς τους τίτλους αποδέχεται; «Περήφανη μητέρα ΑμεΑ», απαντάει.


Epirusblog Gr
5 of 5
Νένα Χρονοπούλου: Η καθημερινότητα με τον Χρηστάκο και ο έρωτας με τον «Ράμπο»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2248682667023965836
Σχόλια
item