Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με το σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο και τον αδελφό του! Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με το σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο και τον αδελφό του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με το σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο και τον αδελφό του!

Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με το σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο και τον αδελφό του! | tlife.gr
Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Η Βάσω Λασκαράκη ζει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο πλευρό του. 
Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν κρύβεται πια και τα post που ανεβάζουν και οι δυο αποκαλύπτουν μια πολύ τρυφερή σχέση. 
Η ηθοποιός, μάλιστα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον executive chef, Λευτέρη Σουλτάτο, νιώθει πιο απελευθερωμένη και άνετη να εκφραστεί.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως, η Βάσω Λασκαράκη ‘τρύπωσε» στην κουζίνα του καλού της και ανέβασε στο Instagram ένα video με φωτογραφίες από τα κατορθώματά της. 
Φυσικά μαζί με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, πόζαρε και με τον επίσης σεφ και αδελφό του Μανώλη Σουλτάτο, αλλά και με όλη την ομάδα!


Συγκεκριμένα, η Βάσω βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είναι υπεύθυνοι και δουλεύουν τα δυο αδέλφια και θέλησε να γίνε ένα με το προσωπικό. 
Έτσι, όλο το team του Λευτέρη Σουλτάτου φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό ενώ εκείνη πρώτα φρόντισε να πιάσει κότσο τα μαλλιά της και να φορέσει την ποδιά.


Η Βάσω έφτιαξε ένα χιουμοριστικό και λίγων δευτερολέπτων βίντεο για να περιγράψει όσα έζησε μέσα στην κουζίνα του cook’s club, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Epirusblog Gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Το βίντεο με το σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο και τον αδελφό του!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7788746927537913178
Σχόλια
item