Κουρουμπλής: Εντιμος πολιτικός ο Καμμένος, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση Κουρουμπλής: Εντιμος πολιτικός ο Καμμένος, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κουρουμπλής: Εντιμος πολιτικός ο Καμμένος, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Κουρουμπλής: Εντιμος πολιτικός ο Καμμένος, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου έπλεξε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. «Μην περιμένετε να ρίξει ο Πάνος Καμμένος αυτή την κυβέρνηση. 

Όσον και αν τον χτυπάτε, είναι ένας έντιμος πολιτικός. Δεν θα πέσει αυτή η κυβέρνηση. Θα πάει στο τέλος της τετραετίας» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις συντάξεις δήλωσε ότι δεν θα περικοπούν αν ο ΕΦΚΑ δεν είναι ελλειμματικός τον Ιανουάριο: «Η συμφωνία είναι ότι θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά εφόσον θα διαπιστωθεί ότι ο ΕΦΚΑ θα είναι ελλειμματικός. 


Εάν η κυβέρνηση κατορθώσει να μην έχει έλλειμα ο ΕΦΚΑ τον Ιανουάριο, είμαι βέβαιος ότι αυτή η ρύθμιση δεν θα ισχύσει».

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στην επιστολή Τούρκου αξιωματούχου προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους Ελληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται υπό κράτηση στην Αδριανούπολη: «Δεν μπορεί να συζητηθεί η ανταλλαγή με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. 

Έχει κλείσει το θέμα. Είμαστε ευρωπαϊκό κράτος, λειτουργεί η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μπει αυτό το θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Μπορούμε να συζητάμε άλλα θέματα. Είμαστε γείτονες πρέπει να εργαστούμε όλοι με κάθε τρόπο να αμβλύνονται οι τριβές γιατί πρέπει να συνυπάρξουμε. Η δύναμη της οικονομίας θα πείσει και τους Τούρκους να αλλάξουν στάση».
epirusblog.gr
5 of 5
Κουρουμπλής: Εντιμος πολιτικός ο Καμμένος, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2968659192311183935
Σχόλια
item