Γιάννενα: Στην τελική ευθεία οι εργασίες για το ταρτάν

Γιάννενα: Στην τελική ευθεία οι εργασίες για το ταρτάν
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν πλέον οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ταρτάν στίβου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, που θα καταστεί με την ολοκλήρωσή τους, έτοιμο και ικανό να σηκώσει το βάρος μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων του κλασικού αθλητισμού, ακόμη και διεθνών διοργανώσεων. 
Ήδη έχει ολοκληρωθεί το 70% της επίστρωσης με ασφαλτοτάπητα, με τις εργασίες να συνεχίζονται ακατάπαυστα, ενώ αναμένεται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο της επίστρωσης και να ξεκινήσει το στρώσιμο του ταρτάν. 
Όπως ανέφερε η Χαρά Δούκα από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, το σύνολο των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων που λειτουργούν με την ευθύνη της ΓΓΑ έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποίησε το παράδειγμα των εγκαταστάσεων στη Λιμνοπούλα, με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και την αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου. 
Το εγκώμιο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ και των μελών της διοίκησης που προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού έπλεξε και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Π. Κολόκας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια συνιστούν έργα για τα οποία όλοι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι και ευγνώμονες.  
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στην τελική ευθεία οι εργασίες για το ταρτάν
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8911693056070062579
item