Νεαρή Πατρινιά έκανε χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο με... πλαστά χαρτονομίσματα

Νεαρή Πατρινιά έκανε χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο με... πλαστά χαρτονομίσματα

Από την Πάτρα είναι μία από τις δύο κοπέλες οι οποίες ήθελαν να ζήσουν την μεγάλη ζωή στα πολυτελή κλαμπ και ξενοδοχεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.
Οι δυο νεαρές Ελληνίδες, μία 21χρονη Πατρινή και ακόμη μία 28χρονη κοπέλα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων έπειτα από πληροφορίες που υπήρχαν για την δράση κυκλώματος παραχαρακτών στην χώρα μας.
Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μια 28χρονη Ελληνίδα, η οποία έκανε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη. Με τρόπο άγνωστο μέχρι στιγμής, είχαν φθάσει στα χέρια της 138 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την 28χρονη. Έτσι, στις 2 Ιουλίου, είδαν την 28χρονη Ελληνίδα να πηγαίνει σε εταιρεία ταχυμεταφορών, προκειμένου να ταχυδρομήσει ένα πακέτο.
Όπως διαπιστώθηκε, το πακέτο το έστελνε σε μια φίλη της 21 ετών, η οποία έκανε επίσης παρατεταμένες διακοπές στο «νησί των Ανέμων».
Άμεσα ειδοποιήθηκε άλλο κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο έφθασε στην Μύκονο, και έθεσε σε παρακολούθηση το γραφείο ταχυμεταφορών της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος θα παραλάβει το δέμα.
Έτσι, όταν εμφανίστηκε η 21χρονη από την Πάτρα και παρέλαβε το πακέτο, την συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και η 28χρονη στη Σαντορίνη.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, οι δύο νεαρές κοπέλες είπαν στις καταθέσεις τους πως ήθελαν να κάνουν πολυτελείς διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, χωρίς όμως να διαθέτουν την οικονομική άνεση και έτσι κατέληξαν στα πλαστά χαρτονομίσματα. Δεν αποκάλυψαν, ωστόσο, τους ανθρώπους που τους τα προμήθευσαν για να τα διακινήσουν στα δυο κοσμοπολίτικα νησιά.
Πηγή: patrastimes

epirusblog.gr
5 of 5
Νεαρή Πατρινιά έκανε χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο με... πλαστά χαρτονομίσματα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8313793647517140912
item