Πρέβεζα: Σπουδαίες διοργανώσεις στα γήπεδα BEACH VOLLEY στην Κυανή Ακτή

Πρέβεζα: Σπουδαίες διοργανώσεις στα γήπεδα BEACH VOLLEY στην Κυανή Ακτή
Το CLUB BEACH VOLLEY PREVEZAS ERMIS διοργάνωσε την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος  στα γήπεδα της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα την Κυριακή 15/7/18 με διάρκεια 14 περίπου ώρες για την ολοκλήρωσή του. 

Μεγάλη ήταν η προσέλευση  αθλητών και αθλητριών  από την Δυτική Ελλάδα  που αγωνίστηκαν από το πρωί ως το βράδυ για την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-17, Κ-19 και κέρδισαν τα χειροκροτήματα του κόσμου κάτω από  συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών.

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΕ Κ-17 για το 2018 το δίδυμο ΆΡΜΠΥΡΟΥ ΚΛΕΙΩ και ΣΑΚΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ οι οποίες νίκησαν στον τελικό τις ΚΟΥΤΣΟΛΟΥΚΑ ΝΑΣΙΑ και ΡΩΣΣΟΥ ΖΩΗ.


Οι αθλήτριες Αρμπυρου - Σακκά - Ρώσσου ανήκουν στο club beach volley Prevezas Ermis ενώ η Κουτσολουκά είναι αθλήτρια του συλλόγου Γουβιών Κέρκυρας.

Πρωταθλητές  ΕΣΠΕΔΕ Κ-17  για το 2018  το δίδυμο ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ και ΓΩΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ από Αρτα και Γιάννενα αντίστοιχα οι οποίοι νίκησαν 2-1 τους ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΜΙΚΡΩΝΗ ΜΑΡΚΟ αθλητές του club beach volley ERMIS Πρέβεζας.


Τέλος, κάτω από το φως των προβολέων στα γήπεδα της Κυανής Ακτής η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τους αγώνες Κ-19 και πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΕ τις ΤΣΑΛΑ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ και ΣΑΚΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ από Πρέβεζα οι οποίες κέρδισαν με 2-1 σετ τις ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΒΙΚΥ και ΣΑΚΚΑ ΑΝΝΑ από τα Γιάννενα.

Στις 28-29 Ιουλίου στα Γήπεδα της Κυανής Ακτής φιλοξενείται η διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-17 

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σπουδαίες διοργανώσεις στα γήπεδα BEACH VOLLEY στην Κυανή Ακτή
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 661100112240208839
item