Γιάννενα: Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην 83η Δ.Ε.Θ.

Γιάννενα: Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην 83η Δ.Ε.Θ.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «83η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 08-16 Σεπτεμβρίου 2018.
Η ΔΕΘ είναι ένα 9ήμερο πολυγεγονός με περισσότερους από 1.000 εκθέτες και περίπου 300.000 επισκέπτες, καθώς επίσης και ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χώρας, από το 1926. 
Η ΔΕΘ, κατέχει τον πολύτιμο τίτλο του μεγαλύτερου και σημαντικότερου διοργανωτή εκθέσεων, συνεδρίων και λοιπών γεγονότων στη Ν.Α. Ευρώπη.
Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της 83ης ΔΕΘ.
Στη φετινή 83η ΔΕΘ, τιμωμένη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με δεδομένο τόσο το βεληνεκές των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο αμερικανικό περίπτερο (Εταιρείες τεχνολογίας, Υγείας, Εκπαίδευσης, πετρελαίου και αερίου, κ.α.) –Microsoft, Google, Cisco, Coca Cola και Lockheed Martin- όσο και το πλήθος των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την συμμετοχή:
• Παράλληλα ελληνοαμερικάνικα επιχειρηματικά fora
• Πολιτιστικά γεγονότα
• Αθλητικά γεγονότα
• Γεγονότα μέσα στην πόλη
• Προώθηση εξειδικευμένου τουρισμού
• Πολιτικά γεγονότα
Εκτός των Η.Π.Α. όμως, περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες ξένες συμμετοχές, από χώρες όπως η Τουρκία, η Ινδία, η Κίνα, το Ιράν, η Ιταλία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Αίγυπτος, η Ν.Αφρική, η Ουρουγουάη, κ.α., οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες, τις τέχνες και τον πολιτισμό τους.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.
Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.
Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.
Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:
η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2018.
Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.
Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας,  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 83η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 30.07.2018 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Δήλωση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ 
(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΤΗΛ: 26510.76589, ΦΑΞ: 26510.25179, E-MAIL: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.cci-ioannina.gr )
vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην 83η Δ.Ε.Θ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7096525675327343013
item