Γιάννενα: 4ο Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου στα Ιωάννινα Γιάννενα: 4ο Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 4ο Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου στα Ιωάννινα

Γιάννενα: 4ο Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου στα Ιωάννινα
Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργάνωσε με επιτυχία το Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου (4th Ioannina Open Air Film Festival).
Παρά τα τερτίπια του καιρού, για μια ακόμα χρονιά οι πολίτες και οι επισκέπτες των Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές ταινίες σε εμβληματικούς χώρους της πόλης μας.
Όλες οι προβολές έγιναν στους χώρους που είχαν προγραμματισθεί, εκτός από την πρώτη ημέρα, όπου λόγω βροχής, πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής»
Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος αναφερόμενος σχετικά επισήμανε: 
«Για μια ακόμα χρονιά, είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε σε αγαπημένες γωνιές της πόλης μας, παρακολουθώντας επιλεγμένες και βραβευμένες ταινίες. 
Μπορεί ο καιρός να μας δυσκόλεψε, αλλά η δυναμική του IOANNINA OPEN AIR FILM FESTIVAL, αποδείχθηκε ισχυρότερη από τα τερτίπια του. 
Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Βασίλη Δούβλη, που είχε και φέτος την επιμέλειά του, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία ενός ακόμα θεσμού του Πνευματικού Κέντρου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου» 
Τέλος ευχαριστούμε θερμά την μπύρα FIX Hellas για την ευγενική της υποστήριξη.
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: 4ο Φεστιβάλ θερινού Κινηματογράφου στα Ιωάννινα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8875421148745223879
Σχόλια
item