Άρτα: Με Επιτυχία Το 2nd Arta's Night Run !


Άρτα: Με Επιτυχία Το 2nd Arta's Night Run !

Στις 23 Ιουνίου 2018 ημέρα  Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο 2ος   νυχτερινός αγώνας δρόμου - βαδίσματος 10 και 5 χλμ. στη πόλη της Άρτας, ο οποίος διοργανώθηκε από τον  «ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Άρτας.

Η δρομική αυτή γιορτή, μόνο ευχάριστα συναισθήματα άφησε σε όλους όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν. Καταρχάς,  600 δρομείς και περιπατητές βρέθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας. 

Σχεδόν οι μισοί από αυτούς ταξίδεψαν από 18  διαφορετικές  πόλεις της Ελλάδας! Κοντινές ή και πολύ μακρινές! Οι εθελοντές, όπως κάνουν πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, συνέβαλαν ανιδιοτελώς για την  ασφάλεια και την επιτυχή έκβαση του αγώνα. 

Η Τροχαία της πόλης με τις υποδείξεις της έκανε την ούτως ή άλλως ελάχιστη ταλαιπωρία των οδηγών, ακόμη πιο ανεκτή! 

Τα σχόλια που αποκομίστηκαν για την πόλη, ήταν άκρως κολακευτικά! Συνέπεσαν και ταυτόχρονες εκδηλώσεις, κάτι που έδωσε σε όλους, Αρτινούς και μη την ευκαιρία να έχουν μετά το τερματισμό του αγώνα ένα πραγματικά ευχάριστο βράδυ στην Άρτα! 

Το πέρασμα της διαδρομής από τα βυζαντινά μνημεία της πόλης, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, το έθιμο του Αη Γιάννη του Ριγανά, η εκδήλωση του Αρχαιολογικού μουσείου, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον όλων, τουριστών και μη!

Έτσι θέλουμε την πόλη μας! Γιορτινή και φιλόξενη! Σας καλούμε όλους σε ανάλογες δράσεις! Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όποιον μας το ζητήσει για να διαδώσουμε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε: να τρέχουμε και να βαδίζουμε!

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες (δρομείς και περιπατητές), ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν από μακριά  και τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος, ιδιαίτερη τιμή για εμάς ήταν η συμμετοχή στον αγώνα μας, των φίλων του συλλόγου «Αγκαλιά». Το να τρέχουμε μαζί τους δίπλα-δίπλα μας δίνει τεράστια χαρά και ικανοποίηση!

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με Επιτυχία Το 2nd Arta's Night Run !
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7237250269190951467
item