Γιάννενα: Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά το Συρράκο, το Σάββατο 21 Ιουλίου Γιάννενα: Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά το Συρράκο, το Σάββατο 21 Ιουλίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά το Συρράκο, το Σάββατο 21 Ιουλίου

Γιάννενα: Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά το Συρράκο, το Σάββατο 21 Ιουλίου
Τα 150 χρόνια από την γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμούν ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και το Τοπικό Συμβούλιο Συρράκου διοργανώνοντας εκδηλώσεις το Σάββατο 21 Ιουλίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. 
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ενώ θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ποιητή στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου "Κώστας Κρυστάλλης" φιλοτεχνημένης από τον γλύπτη, ομότιμο καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών Θεόδωρο Παπαγιάννη. 
Στις 12 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Κώστας Κρυστάλλης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με την συμμετοχή του ποιητή Μιχάλη Γκανά, των συγγραφέων Παντελή Μπουκάλα και Βασίλη Γκουρογιάννη, της ηθοποιού Ελένης Ζιώγα και του κριτικού λογοτεχνίας Βαγγέλη Χατζηβασιλείου. 
Image may contain: sky and outdoor
Επίσης στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Γιωτόπουλου με θέμα την μετακίνηση των κτηνοτρόφων του Συρράκου στα Χειμαδιά. 
Να σημειωθεί ότι λεωφορείο θα αναχωρήσει την ίδια μέρα το πρωί από την Πρέβεζα για όσους επιθυμούν να παραστούν στις εκδηλώσεις. Πληροφορίες και κρατήσεις στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας κ. Σπύρο Νταλαούτη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά το Συρράκο, το Σάββατο 21 Ιουλίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 501886365695043638
Σχόλια
item