Άρτα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ



Άρτα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροσπηλιάς ανέλαβε και φέτος το πανηγύρι στο χωριό, μετά την άκαρπη έκβαση του διαγωνισμού εκμίσθωσης της πλατείας...

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου, το πανηγύρι του Δεκαπενταυγουστου θα γίνει το πρωί μετά την θεία λειτουργία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά την άκαρπη έκβαση των διαγωνισμών εκμίσθωσης της πλατείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροσπηλιωτών αναλαμβάνει το εξαιρετικά δύσκολο έργο της διοργάνωσης του διήμερου πανηγυριού, με γνώση της ευθύνης του και γνώμονα τη συνέχιση του εθίμου και διατήρηση της παράδοσης.

Κάτι που αποτελεί άλλωστε και καταστατικό ρόλο και ευθύνη του Συλλόγου .

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος διοργανώνει ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι την Τετάρτη 15 Αυγούστου μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία και την Πέμπτη 16 Αυγούστου το βράδυ μετά το καγκελάρι.

Είμαστε βέβαιοι πως με την υποστήριξη, υλική ή εθελοντική όλων των συγχωριανών ο σύλλογός μας θα ανταποκριθεί στο εύρος των απαιτήσεων και θα παρουσιάσει μια άρτια διοργάνωση. Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε οποίος επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει από τώρα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για την δωρεάν παραχώρηση της πλατείας και τον καλούμε να σταθεί αρωγός στις δράσεις μας.

Σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί!"
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6172401714283432079
item